Şimdi Ara

[SATILIK] i7 7700K + Maximus VIII Formula + 64 GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Asus Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] i7 7700K + Maximus VIII Formula + 64 GB RAM

Orijinalden alıntı: Oguzhan_yildirim1992<br /><br /> Bütün ürünleri forumdan almıştım zamanında. Şuan yeni sisteme geçmek istediğim için satıyorum. Mimari işlerde kullanıldı tertemiz ürünler hepsi, şuan sistemde takılı. Hepsi aynı anda satılırsa yeni sistem toplayacağım.

Anakartın kutusu mevcut, içi dolu. İşlemci ve ramlerin kutusu yok.

Ramler 2 paket halinde.

1.Paket : Crucial Ballistix 16GB 2666MHz DDR4 BL16G26C16U4B.16FD ( 2 ADET ) = 32 GB

2.Paket : CMK32GX4M2D3000C16 ( 2 X 16gb ) = 32 GB kutulu

İZMİR İÇİ ELDEN veya önce ödeme sonrası güzelce paketlenip Yurtiçi kargo ile karşı ödemeli gönderebilirim.

İşlemci ; 4000 tl

Anakart ; 3500 tl

Ram ; 6000 tl

ikinci el piyasasına uzağım epeydir, güncel rakamlara göre emsal gösterirseniz ciddi alıcı ile son fiyata anlaşabilirim, anlayışınız için teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 13500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu fiyatları sıfır 12400f Kasalar var
  • NeoTiger kullanıcısına yanıt

Ya konuyu okumadın, ya da okduğunu anlama problemin var

• Oguzhan_yildirim1992 kullanıcısına yanıt

örnek bir kaç adet sunayım forumdan.

https://forum.donanimhaber.com/sifir-tr-garantili-rtx-4060-i5-12400f-16-ram-500gb-1tb-ssd-ve-demonte-hazir-sistemler--157726127

https://forum.donanimhaber.com/ryzen-5-3600-rx-5700xt-16-gb-ram-480-gb-ssd-144-hz-monitorlu-sistem--159447970

https://forum.donanimhaber.com/satilik-sifir-kapali-kutu-12400f-msi-h610m-e-d4-16-gb-gskill-3200mhz-ddr4-ram-set--158868589

Dostum gerçekten inanılmazsın, konuyu okumamaya devam etmen de çok muazzam bir başarı hikayesi, zaten okusan da artık anlayacağına dair inancım sıfır, allah yolunu bahtını açık etsin, bu nöronlarla hayatta başarılar dilerim :D

yine de belki bir ihtimal anlarsın diye konunun sonunu okursan, olayı belki idrak edebilirsin de parça fiyatları konusunda emsal verirsin, çünkü 14serisinin fiyatı benim işimi görmüyor, benim bunun güncel fiyatına ihtyacım var ama ülkede senin gibi 190IQ insanlar var allahtan da hemen yardımcı oluyorlar ahahahahha

• Oguzhan_yildirim1992 kullanıcısına yanıt
    Emsal mi istiyorsun süper üçkağıtçı girersin sarı sayfalara görürsün oradaki emsalleri, ben bilmiyorum ayağıma fazlasına sağlama numaralarına kalkışmazsın.

kardes zaten ordan baktım, allah aşkına yürü git yoluna, şimdi ağzımı bozacam, insanı hayattan soğutma hiç mi işin gücün yok zekasız amele misin, beynine oksijen mi gitmiyor, evde dayak mı yiyorsun dışarda dışlanıyor musun ruh hastası mısın, ilk açtığım konuyu fiyat yazmıyor diye sildiler, senin olmayan beynine girsin o konu ahraz cahil vala sülalene kadar sövecem şimdi

• @Yönetici Lütfen biraz yardımcı olur musunuz , bu ahraz cahilin (NeoTiger) konuma yorum yapmasını istemiyorum, işim gücüm var

• @Yönetici lerin işide zor :D

• komador56 kullanıcısına yanıt

bu üç ürünün forum ortalaması ne kadar şuan müdür, gelmişken bir el at, kör kuyuda yetişmiş insanların hayata dair başarısızlığının dışa yansımış nefretinden yine kurtulamadık konudan saptık .d

• walla hocam mal sizin satılmasını istiyorsanız iki Tıkla fiyat ortalaması cıkar.

işlemci : https://forum.donanimhaber.com/intel--159420624 örnek

ram ve anakar için emsal pek yok ama ramlere cok yazmış gisiniz. saygılar iyi forumlar.

• Hocam emsal yok diye zaten sahibindene bakıp öylesine fiyat yazdım, forumdaki değerler daha doğru, sahibindene gelen geçen yazıyor satıldığını da düşünmüyorum, zaten uzun uzadıya vaktim yok ve kıyas yapacak kadar güncel ürünleri hiç araştırmadım uzun zamandır bu sistemi kullanıyorum yoksa HighNA EUV makinesinin imalatına dair bile araştırmalarım mevcut ama ikinci eli hiç takip etmediğim için bilmiyorum .d teşekkürler yine de , mesaj atan birisi var konuda yazdığım gibi emsal fiyata göre tekfli etmiş efendi gibi.

• @Oguzhan_yildirim1992

yani alıcı açıklamayı okuduysa zaten her türlü malın ederi cıkar. hayırlı satışlar.

• Merhaba, işlemci olarak elimde i7 6700k var. Takas düşünür müsünüz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.