Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK IPAD MİNİ 16 GB KUTULU+FATURALI+GARANTİLİ+LABATO SMART COVER HEDİYELİ Satın Al 19 Ocak 2015 21:01 1 1 SATILIK IPAD MİNİ 16 GB KUTULU+FATURALI+GARANTİLİ+LABATO SMART COVER HEDİYELİ Herkese Merhabalar 29.12.2013 tarihinde bimeks - elektro wordden almış olduğum ipad mini 16 GB wifi tabletimi ipad air 2 almak için satıyorum. Tablet sıkıntısız herşeyiyle orjinal. Aldığım gün tableti açmadan ekranına Ttec ekran koruyucu yapıştırdım. Ve labato akıllı kılıf aldım o günden bu yana kılıfından çıkarmadan kullandım. Şarjı hala ilk gün gibi gidiyor. Hiç bir zaman batarya dolmadan prizden çekmedim ve % 5 i görmeden prizde takmadım. Halen 11 ay garantisi bulunmakta fakat garantilik hiç bir sıkıntısı yoktur. Fotoğraflarda gördüğünüz üzere ekran jelatininde kabarıklık var, kedim sağolsun küçükken malumunuz süt dişlerinin kaşıntısını gidermek için tabletimi kullanmış çok uğraşmasına rağmen ekranı çizememiş sadece jelatininde var o izler. Kısacası tablet ilk alındığı gün gibi herşeyiyle orjinal. Labato akıllı kılıfı da alan arkadaşa hediye edeceğim. Konya içi elden teslim edilir, diğer illere önce havale sonra kargo yapılır. Herkese İyi Forumlar..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Aralık 2015 Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK IPAD MİNİ 16 GB KUTULU+FATURALI+GARANTİLİ+LABATO SMART COVER HEDİYELİ Tak/Sat 2 adet blackberry bold 9900 arıyorum.. ** SATILIK 0 GİBİ LOGİTECH X-540 ** 150 TL OLDU *** --SATILDI-- Referans ilanıdır Onyo Winner Plus 16 GB Tablet