Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK İZMİR MSI GAMİNG X GTX 1050Ti 4GB Satın Al 5 Ekim 2019 15:15 1 1 SATILIK İZMİR MSI GAMİNG X GTX 1050Ti 4GB Merhabalar,Yeni sistem aldığım için boşa çıkan ekran kartımı satıyorum. MSI Gaming X GTX 1050ti 4GB versiyonudurKart zamanının efsane kartıdır, şimdi almadan önce benchmarklarına bakmanızı öneririm. Siz de üzülmeyin ben de üzülmeyeyim.Garanti bilinmiyor, fatura yok, kutu var. Şu an kutusunda yatıyor. Minning falan anlamadığım için yapılmamıştır zaten bu kartla olmaz heralde.Fiyat pazarlıksız 700 TL. Tercihim İzmir içi alışveriştir. İzmir/Bornova/Çamdibi evimin önünden alabilirsiniz. Test ettiremiyeceğim malesef ama evimin önünden alacağınız için sorun çıkarsa evimi bilmiş olacaksınız en azından.Resim yükle dedim ama yükleyememe ihtimaline karşın linki bırakayım şuraya:https://i.imgyukle.com/2019/10/05/EVpQ2G.jpgSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK - Skinli Valorant Hesabı, Derecesi önemsiz [ALINIK] No Man's Sky + Skyrim SE + Fallout 4 GOTY ALINIK - İZMİR İÇİ PCIE SES KARTI SATILIK İZMİR MSI GAMİNG X GTX 1050Ti 4GB