Şimdi Ara

Satılık Jack Wolfskin Mont

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpres sitesinden almış olduğum mont bana büyük geldiği için satıyorum arkadaşlar benim ölçülerim 1,78 boy 87 kilo yum bana büyük geldi Mont için istediğim fiyat bana mal olan fiyatı olan 165 TL dir.

http://tr.aliexpress.com/item/Brand-Waterproof-Hiking-Jacket-Men-s-Soft-shell-Fleece-winter-Sportswear-outdoor-windbreaker-military-outerwear-Twinset/2025815928.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont Satılık Jack Wolfskin Mont

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugayy -- 9 Aralık 2015; 11:18:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Montu çok beğendim ama S ve M beden yok sitede. Bende 1.78 boy 75 kiloyum en fazla M oluyor o da çok fazla dar kalıpsa. Siz niye 3xL aldınız anlayamadım hocam aşağı yukarı ölçülerimiz aynı en fazla L olurdu size sanıyorum.
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Çinlilerin kalıpları farklı olduğu için onlardaki 3XL bizdeki L veya XL bedene denk geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım hocam. Peki L beden sizce bana olur mu? O da S veya M'e mi denk geliyor?
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Olabilir ama siz genede satıcıya boy ve kilonuzu bildirin o size uygun bedeni söyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beden aslında bol değil tam olmuş hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.