Şimdi Ara

[SATILIK] Kalenji Ekiden 50 Koşu Ayakkabısı (No: 40)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
6.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Geçtiğimiz ay Ankara Decathlon mağazasından ailemle birlikte 4 çift bu ayakkabıdan almıştık. Hepimiz çok beğendiğimiz için kardeşime de hediye aldık ancak ayağına olmadı. Dolayısıyla ayakkabı hiç kullanılmadı. Mağazadan aldığım fiyata satıyorum. Eskişehir'den alıcı arkadaşlar kargo ücreti ödemek zorunda kalmayacaklar.

Fiyat: 39,90 TL (Adet: 1)

Decathlon LİNK

Ayrıca bu ayakkabı forumda çok sevildi ve bir sürü kişi satın aldı :) Burada da forumdan sıcak fırsatlar linki: LİNK

Ürünün kendi fotoğrafları:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherannorthe -- 9 Temmuz 2015; 11:18:44 >

• Yok mu bir Eskişehirli yahu :) Alsın gitsin şu ayakkabıyı, müthiş fiyatla ve çok güzel bir ayakkabı.
  • Eskişehirili geldi. Numarasını belirtmemişsin kardeşim 42 ise alabilirim tabi denemem lazım, kalıplar farklı oluyoR.

düzeltme: NO:40 yazıyormuş yeni farkettim bu durumda bana olmaz iyi satışlar kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRPCOIN -- 1 Ağustos 2014; 15:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanukonadnoS

Eskişehirili geldi. Numarasını belirtmemişsin kardeşim 42 ise alabilirim tabi denemem lazım, kalıplar farklı oluyoR.

düzeltme: NO:40 yazıyormuş yeni farkettim bu durumda bana olmaz iyi satışlar kardeşim.

Sanırım numara biraz bayan-erkek geçiş numarası olduğu için size de uymadı Ben de 42 giyiyorum. Kendime aldığım ayakkabıdan da memnunum. Tavsiye ederim size de.
  • 41 giyiyorum bi numarayla kaçırdık yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

41 giyiyorum bi numarayla kaçırdık yav.

Size olmaz öyleyse, kalıp olarak tam uyuyor. Hangi numarayı giyiyorsanız onu almanız gerek bu ayakkabıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

41 giyiyorum bi numarayla kaçırdık yav.

Size olmaz öyleyse, kalıp olarak tam uyuyor. Hangi numarayı giyiyorsanız onu almanız gerek bu ayakkabıda

bende bir numara büyüğü tam oldu ayağıma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elden alacak olan ayaktan dener hocam zaten Sorun yaşamaz yani.
  • kardesım yanlıs anlama ama 29,90 yazıyor sıtede
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 4:58:37 >
  • Seri sonu diye beden de kalmadığı için indirime girmiş sanırım. Ben aldığımda 39,90 TL idi. Aradığınız bedenleri bulabildiyseniz siteden alabilirsiniz tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherannorthe -- 19 Şubat 2015; 12:51:04 >
  • motherannorthe kullanıcısına yanıt
    Kalıbı nasıl,şıp diye oturuyo mu terletme yapıyo mu bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Kalıbı nasıl,şıp diye oturuyo mu terletme yapıyo mu bi de

Terletme şansı yok, çok iyi hava alıyor çünkü. Ön tarafı tamamen bez doku.

Kalıbı da tam evet, ben 42 giyiyorum ve tam tamına oturdu boşluksuz olarak diyebilirim.
    Ayakkabı numaram 41 olduğu için sormuştum,tam oturuyorsa olmaz,teşekkürler
  • 41-42 giyiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihebru

kardeşim bu ayakkabı yıl boyunca 29tl den satıldı
    fiyatta bişr revize edersen almayı düşünebilirim.
    son olurubnu bana yazarmısınız
    birde bu bayanmı erkek ayakkabısımı

Yıl boyu 29 TL'ye satılmadı, bedenler kalmadığı zaman fiyatı düşürdüler. Şu an sadece 39 bedeni kalmış ve fiyatı yine mağazada 40 TL.

Bu ayakkanı unisex'tir. Yanılmıyorsam 40 beden altına kadın, 40 beden üstüne erkek diye satıyorlar.
  • Ürün satıldı mı kardeşim
  • rockolx07 R kullanıcısına yanıt
    Duruyor hocam.
    Dostum ben Antalyada yaşıyorum sorum olucak
    Kargoyla gönderme seçeneğin var mı ?
    Birde ücretini nereye yatırabiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockolx07 -- 7 Ağustos 2015; 23:54:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.