Şimdi Ara

[Satılık] Kelebek Bıçağı safari ağı FT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat gibi aldığım kelebek bıçağı satmaya karar verdim. Sebebi ise CS:go dan artık sıkılmış olmam fiyat olarak 160 lira diyorum normal fiyatı 200-210 lira. Kendisi ft dir ve isimsiz tagı yoktur. Önce para(havale-eft) sonra takas olarak yaparız. İyi günler

[Satılık] Kelebek Bıçağı safari ağı FT [Satılık] Kelebek Bıçağı safari ağı FT [Satılık] Kelebek Bıçağı safari ağı FT [Satılık] Kelebek Bıçağı safari ağı FT

Steam hesabım:http://steamcommunity.com/id/TempleWalker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TempleJoker -- 6 Ağustos 2015; 16:56:07 >

• güncel
  • güncel
  • Hocam yeri değil ama bulabilecegim en ucuz kelebek ne kadardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara ici elden alabilirim

• hocam en ucuzu kelebek bıçakların arasında safari ağı :Dhttp://csgostash.com/weapon/Butterfly+Knife bu siteden bakabilirsiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TempleJoker -- 8 Ağustos 2015; 0:41:12 >
  • OneCandy kullanıcısına yanıt
    hocam maalesef ankara elden olamaz ısparta yada burdur elden olabilir. Güven konusunda sıkıntınız olmasın. Gerekli tüm bilgilerimi verebilirim
  • Güncel

• TempleJoker kullanıcısına yanıt
    Guven konusunda skntiniz olmasin diyorsunda refaransli adamlar var kazik atan hep onlar yuzune kimseye guvenilmiyor

• OneCandy kullanıcısına yanıt
    bu konu hakkında diyecek bişey yok hocam size kalmış güvenip güvenmemek. ben tüm bilgilerimi verebilirim kaldı ki günde 10 dakika oynuyorum bu oyunu o nedenle satıyorum bıçağı.
  • güncel
  • güncel
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.