Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Satılık Kelebek Bıçak | Sertleştirilmiş Kasa - Dolandırıldım iptal.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kelebek Bıçak | Sertleştirilmiş Kasa - Görevde kullanılmış. 1250 tl

float değeri 0.29116669

Steam profilim den ulaşabilirsiniz.
    steamcommunity.com
    Steam Community :: 🆁🅾🅾🆃 :: Item Inventory
    https://steamcommunity.com/id/redmarlboro12/inventory

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumarbaz11 -- 31 Ekim 2019; 8:39:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu günceldir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumarbaz11 -- 29 Ekim 2019; 0:5:9 >
  • Satış iptal dolandırıldım...
    Bu kişi tarafından şikayet eder misiniz lütfen.
    https://steamcommunity.com/id/danblzerinhizliiyz/

• geçmiş olsun, olay nasıl oldu acaba?
  • geçmiş olsun. piyasada kansız çok
  • Geçen biri ekledi kelbek bıçağı ve asimovu vardı arkadaşı taklit edip dolandırmaya çalıştı şikayet ettim takas banı yemiş aynı arkadaş büyük ihtimal.
  • Ben de yıllar önce (2014-2015 falan) aldığım fn crimson web butterfly ve ft doppler m9 bayoneti çaldırmıştım. Şimdi diyorum ne kadar salakmışım, benden yaşça büyük 25-26 yaşlarında birisi akşama iban havale atarım işteyim şu anda sen takas isteği at akşam kabul ederim demişti. Ben de atmıştım salak gibi hadi o zamanların parasıyla toplam 600-800 arası falandı da. Şimdi baktım toplam 5bini geçiyor ikisi İnsan böyle böyle tecrübe ediyor işte, hatayı tekrarlamazsan sıkıntı yok. ticket da açmamıştım bıçakları steamden değil de bynogame üzerinden aldım, zaten geri vermezler diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirty Sprite -- 12 Kasım 2019; 15:56:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kelebek bıçak alınır
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dirty Sprite kullanıcısına yanıt
    ne kadar salaksın bilmiyorum ama m9 doppler ft yok

• Ne kadar agresifsin, loser seni . Ne bileyim ben sattığım hesabın eski trade geçmişinde gözüküyordu . Ama çok iyi paralar da kaldırmıştım zamanında serverdan
    edit:senin için 2 dakikada üşenmeyip araştırdım, tam tersiymiş, m9 fn, butter ft imiş. Butterı satmak için buraya da koymuşum bi ara hatta :D Buyur link 320 neredee 2bin neredee -_- Gerçi o zamanlar 320 tl büyük paraydı benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirty Sprite -- 15 Kasım 2019; 18:35:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.