Aşağıdaki fotoğraf makinemi, yeni bir makine almamdan ötürü satıyorum. Yanında caselogic çantası ve 256mb kartıyla beraber bedeli 100ytl. Makine tertemiz olup 2.0 megapixeldir, casionun samsungun 7.2leriyle kapışacak nitelikleri vardır. Zaten takdir edersinizki o 7.2 lafları sadece efektiftir, gerçek değerleri değildir. Gerçek değerinde satılanlar nikon, olympus, canonun tüm modelleri ve diğer markaların sadece "profesyonel" türleridir.
İhtiyacı olanlarla paslaşalım makine budur:
1.konuyu yanlış yere açmışsın(2.el bölümü) 2.samsung a630 bu makinadan çok daha iyi bir makinadır vede sıfırı 140 ytldir.o varken senin alet çok para.titreşim engelleyici özelliklere sahiptir hafıza kartı ile 155 ytlyi(2gb) bulur öyle samsunga falan laf atmadan önce bilelim de konuşalım.(samsungun 6mp seninkinin 2 mp olması önemli değil)hiç de estetik olmayan bu makinanın a630 ile kapışabilecek niteliği nedir?merak ettim
Samsung seni maaşamı bağladıda bu kadar savunuyosun genç? Heyecanını yaşına veriyorum.
akıl yaşta mıydı acaba yada tecrübe illede yaş arttıkça artacak diye bir kural mı vardı? bir kere bende canon a530 ile panasonic fx7 var.hangi samsungun 7mpliğinden senin makinan iyi olabilirki?????????ben burda bu alternatif karşısında senin makinanın bu fiyata gerçekten pahalı olabileceğini anlatmak istedim ama anlamadın madem aklın yaşta olduğunu ima ediyorsun bu dediklerin bunun aksini söylüyor
merhabalar, acemiliğimi hoşgörmeniz dileğiyle bir sorum va r, yardımcı olursanız sevinirim... canon A570 IS veya canon A630 tercihi nasıl olmalı,ikisi de benim için aynı fiyata gelecek,çok acemi değilim, dıgıc 2 ve 3 olayı ile ıs olayı çok farkeder mi,artıları eksileri nelerdir?570 deki ıs olayının yerine 630 da bunu karşılayacak bir teknoloji var mı mesela. teşekkür ediyorum, saygılar.