Şimdi Ara

Satılık Komple Sistem (orta-alt direk segment)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Yeni pc alacağım için 3.5 yıllık göz ağrımı elimden çıkarmam gerekiyor, özelliklere gelirsek;

Intel e8400 İşlemci (3.00ghz 2çekirdek)
    Asus P5QC Anakart (DDR2/DDR3 destekli)
    3Gb Kingston Ram (2+1)
    Cooler Master kasa ve xsilent 520watt psu
    Palit 4870 ddr5 ekran kartı, 512mb arkada turbo switchi bulunuyor kendiliğiniden OC sağlaması için. o zamanın amiral gemilerinden biriydi.
    320GB HDD (seagate)

LG Flatron L1750S monitör.

Aleti gold bilgisayardan aldım ancak 2.senesinden sonra bir takım sorunlar yaşamaya başladım 3 kere gold'dan sorunsuzdur onayı 2-3 de tanıdık yerde içi açılmadan sadece software testlerine tabi tutularak sorunsuzdur raporu gördüm, ancak yine de %100 performansla çalışıtğını söyleyemem.

Gözle görünür bir sorunu yok ancak bazen(3-4 saatte bir mesela) mavi ekran görüyorsunuz oyun oynarken. Bir de pc kapalıyken power ışığı yüzde 30 civarında yanık kalıyor.

Açık konuşmak gerekirse bilgisayar donanımından çok anlamadığım için ben bu ufak sorunları çözemedim, ancak yeni alacak kullanıcısı dilinden anlayıp sorunun (belki yasal olmayan işletim sistemidir mesela) kaynağına inerse sorunsuz ve stabil bir bilgisayar elde edecektir.

inanın benim bulmaya vaktim kalmadı sorunun kaynağını, alan arkadaş halledebilir diye düşünüyorum.

Sonuç olarak güncel oyunları dahil rahatlıkla kaldırabilen bir alet, stabilliği de sağlanırsa çok çok iyi performans alınacaktır.

Fiyat olarak monitör dahil : 450tl =>>> 340tll düşünüyorum.
    Parça satışına henüz başlamadım yalnızca monitör+kasa şeklinde iki ayrı satış yapabilirim.

3.12.2014 edit: mezarcı bir kaç arkadaş ile ilgilendikten sonra son olarak fiyatımı 325 tl yapıyorum pazarlıksız. ilk teklifi veren arkadaşa verip kurtulmak istiyorum, ö.m bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safazx -- 3 Aralık 2014; 2:42:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu fiyat fazla kimse problemli kasaya bu parayi vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: accayiip

bu fiyat fazla kimse problemli kasaya bu parayi vermez

Problemi çözen bir insan için parça parça satmaya kalksa en az 100-150 tl kar bırakır. Mezarcılarla ilgilenmiyorum, ben ne kasalar gördüm burada epiklord koyulup 3 gün sonra elde kalan. En azından dürüst ticaret yapayım da, beklerim kasaya iyi bakacak birini.

• Farkli Power supply denedinizmi ? Sorun power yada anakart kaynakli.ikisinden biri cop olabilir. tabi olmayadabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramler dd3 mü ?
  • safazx kullanıcısına yanıt
    Pm attım.
  • Sadece kasa olarak satış mümkün mü ? Mümkün ise fiyat alabilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünlere ait resim ekleyebilirmisiniz?
  • sadece kasa için 40 lira düşebilirsiniz.

anlaştığımız taktirde ürün resimlerini veya videosunu atabilirim.

• Pm attım.
  • crysis 3 oynarsa alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.