Şimdi Ara

SATILIK-LENOVO a7000-YAZILIMSAL SORUNLU-DÜZELTİLEBİLİR-ŞEBEKE YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,elim de yurt dışından yeni gelmiş olan Lenovo a7000 telefonum var.Dil desteği tam türkçe olmadığı için
    full türkçe olan başka bir yazılım yükledim.
    Flash tools programı ile yazılımı atmadan önce telefona format attım.Yazılım yüklendi telefon tam türkçe oldu diye sevinirken
    şebeke problemi yaşamaya başladım.şebeke gelmiyor.İnternetten biraz araştırdım ki telefonda ki NVRAM (ŞEBEKE SAĞLAYICI BASE BAND)programını
    silmiş olabileceğimden bahsetmişler.ne yaptıysam olmadı.Düzeletebilecek bilgiye de sahip değilim.yani ben halledemiyorum.telefon 1 haftalık
    çizik -kırık deforme gibi bir şey söz konusu değil.Bu şekilde satmaya karar verdim.Türkiye de bu telefonu 600-650tl arası satıyorlar.
    Eksik dosyası tamamlanırsa çalışacaktır çünkü telefon kullanılır halde idi.yani problem tamamen yazılımsal ....
    Yada k3 not ile tüm parçaları birbirine uyumlu.isteyen ekran-batarya-kapak gibi parçalarını kullanabilir.
    İlgilenen olursa ptt kargo ile kapıda ödeme sistemi ile hemen teslim edebilirim.
    Arkadaşlar cihazı yurtdışından bana gelmesi 500 tl yi buldu..Bu haliyle 290l ye vereceğim.
    or.ustaoglu@hotmail.com/0544 333 59 58
    t SATILIK-LENOVO a7000-YAZILIMSAL SORUNLU-DÜZELTİLEBİLİR-ŞEBEKE YOK

isteyen yazılımsal sorunu çözer kullanır isteyen parçalarını kulanabilr. Lenovo k3 not ilede birbirine uyumlu dur. SATILIK-LENOVO a7000-YAZILIMSAL SORUNLU-DÜZELTİLEBİLİR-ŞEBEKE YOK

• şebe sorunu falan hikaye fabrika ayarlarına döndürürün sorun falan kalmıyor sorun siz yanlış yapmışsınız başından beri bende internete girmiyordu bgırak şebekeyi wifiden girmiyordu kendi kendine kapanıyordu fabrika ayarı yaptım düzeldi benimki p 70 ama aynı sorun lar var sen dede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.