Şimdi Ara

SATILIK LG 32LN575S SMART LED Dahili uydu alıcılı TV ÇOK TEMİZ (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanılmadığından sadece ps4 oynarken kullandığım 32 inç tv mi satıyorum. Kozmetik olarak çok iyi durumdadır. Herhangi bir sorunu yoktur. Ölü pixel vb. söz konusu değildir. Smart ve led tv dir. Dahili uydu alıcısı vardır. Piyasadaki ucuz tv panelleriyle karşılaştırmayın lütfen. Kesinlikle pazarlık payı yoktur arkadaşlar. Ankara içi elden teslim verebilirim. Alıcak arkadaş gelip bakadabilir bi sorunu varmı diye. Diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde yapabilirim ancak kargo yüzünden oluşabilecek olası sorunları kırılma vb. kesinlikle sorumluluk almam. Teknosadan almıştım yılını hatırlamıyorum ama garantisi yoktur geçti. Tv özelliklerine netten girip bakabilirsiniz.SATILIK LG 32LN575S SMART LED Dahili uydu alıcılı TV ÇOK TEMİZ (SATILDI)SATILIK LG 32LN575S SMART LED Dahili uydu alıcılı TV ÇOK TEMİZ (SATILDI)SATILIK LG 32LN575S SMART LED Dahili uydu alıcılı TV ÇOK TEMİZ (SATILDI)SATILIK LG 32LN575S SMART LED Dahili uydu alıcılı TV ÇOK TEMİZ (SATILDI)

Fiyat 1400 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casoga -- 8 Ocak 2021; 19:36:43 >

• up
  • up
  • up
  • Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artan dolar kuru ve stok sorunu nedeniyle yükselen fiyatlar neticesinde fiyat inmeyip artma ihtimali yüksektir bilginize.
  • up
  • up
  • up
  • up
  • arkadaşlar lütfen pazarlık teklif etmeyin 1300 veren oldu son fiyatım budur. pazarlık sevmediğim için direkt son fiyat koydum buraya. tv ihtiyacı olan kaliteli bişey isteyen 0 parası vermek istemeyen alabilir. teşekkürler...
  • 1300 verene satsaydın keşke 2.el sonuçta 32 boyunda bit tv için görüntü okadar fark etmez.
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt
    sizin için farketmiyosa 1000 liraya seg tv alabilirsiniz hocam. iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.