Şimdi Ara

SATILIK LG 42LM615S LED TV FİYAT DÜŞTÜ 1100 TL SIFIR ÜRÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK LG 42LM615S LED TV FİYAT DÜŞTÜ 1100 TL SIFIR ÜRÜN
    Arkadaşlar 5 ağustosta almış olduğum ve dün kurulumunu yaptırdığım tv yi satmaya karar verdim garantisi daha yeni başladı çeyiz ürünü olarak almıştım dün kurulduğu için dün başladı kutusu falan her şeyi duruyor yanında 4 adet de gözlük mevcut VE 2 YIL Türkiye garantilidir.Fiyat olarak 1100 tl düşünüyorum.

Kutu İçerisinden 4 Ad 3D Gözlük Çıkmaktadır.

RAHAT CINEMA 3D GÖZLÜKLERI
    CINEMA 3D gözlükleri hafiftir, pilsiz çalışır, sade ve ekonomiktir. Sizlere konforlu ve ergonomik izleme deneyimi sunar.

TITREŞIMSIZ 3D
    LG CINEMA 3D gözlükleri titreşimi ortadan kaldırırken gözleriniz için büyük rahatlık sağlar.Titreşimsiz LG Cinema 3D gözlükleri ile görüntüler üst üste binmeden ve eski nesil 3D teknolojisine bağlı baş dönmesi olmadan daha üstün 3D izleme deneyiminin tadını çıkarın.

2D’DEN 3D’YE DÖNÜŞTÜRME
    3D içerik sıkıntısına son! LG’nin geliştirilmiş dönüştürme fonksiyonu ile 2D formatındaki herhangi bir içeriği 3D derinliğinde ve pürüzsüzlüğünde izleyin.

DUAL PLAY
    Dual Play ile arkadaşlarınızla oyun keyfi bir üst seviyeye taşınacak. LG Cinema 3D TV’nin Dual Play fonksiyonu ile iki kişilik oyunları, ekran bölünmeden tam ekranda oynamanın keyfini çıkarın.

FPR 3D PANEL
    LG Cinema 3D TV, eski nesil 3D TV’lere gore daha parlak ve daha net görüntüler sunar. En büyük özelliği FPR (Film Patterned Retarder) 3D paneli içermesidir. FPR 3D panel sayesinde en geniş görüş açılarında bile titreşimsiz, bulanık olmayan ve canlı bir 3D TV izleme deneyimi yaşarsınız.

FULL HD TV
    Full HD 1080p, görüntü kalitesi, mükemmel netliğin ve canlı görüntülerin doruk noktasıdır. Standart çözünürlüklü televizyonlardan beş kat, 'HD-Ready' televizyonların iki kat daha fazla çözünürlük sağlayan Full HD 1080p, Blu-ray filmleri ve HD oyunların tam anlamıyla tadını çıkarmanın tek yoludur.

AKILLI ENERJI TASARRUFU
    Akıllı Enerji Tasarrufu teknolojisi, televizyonunuzun parlaklığını kontrol ederek enerji tüketimini azaltır ve bu sayede elektrik faturanızı azaltır. Hatta Screen-Off fonksiyonu ile müzik dinlerken ekranı tamamen kapatabilirsiniz.

DLNA
    Bilgisayar, dijital kamera, cep telefonu, Blu-ray oynatıcı gibi cihazlarınız ile ev ağı kurun. Evinizin herhangi bir yerindeki DLNA sertifikalı cihazlarınızı televizyonunuza bağlayıp en sevdiğiniz filmleri, videoları izleyip resimlerinize bakın. (Bu özelliği kullanabilmeniz için TV - router arası ethernet bağlantısı gereklidir)

3X HDMI
    High Definition Multimedia Interface (HDMI), yüksek çözünürlüklü televizyonunuza hem görüntü hem de sesi tek bir kablo ile taşır. Oyun konsolu, uydu alıcısı, Blu-ray ya da ev sinema sistemi gibi cihazlarınızı 3 HDMI portu ile rahatlıkla televizyonunuza bağlayıp gerçek yüksek çözünürlüklü eğlence deneyimini yaşayabilirsiniz.

USB 2.0
    Dijital kamera, MP3 player, USB stick gibi cihazlarınızı televizyonunuza bağlayın ve son tatil fotoğraflarınıza bakın, müzik kütüphanenizde dolaşın ya da gerçek multimedya deneyimini yüksek çözünürlüklü filmler ile yaşayın.

AKILLI SENSÖR
    LG Akıllı Sensör teknolojisi, enerji tüketimini düşüren ve görüntü kalitesini iyileştiren en optimal parlaklık, keskinlik, renk ve kontrast ayarlarını otomatik olarak bulur.
    Teknik Özellikler

Görüntü Özellikleri
    Ekran Boyutu : 42" / 106 cm
    Tarama Hızı : 200 Hz
    Çözünürlük Formatı : Full HD
    2D-->3D dönüştürme : Var
    Görüntü Çözünürlüğü : 1920 x 1080
    3D (3 Boyut) : Var
    Ses Özellikleri
    Ses Çıkış Gücü : 2 x 10 W
    Bağlantılar
    DLNA Desteği : Var
    Dahili Uydu Alıcısı : Var
    Giriş/Çıkışlar
    HDMI : 3 x
    Ethernet LAN : 1 x
    USB : 2 x
    Boyutlar & Ağırlık
    TV Boyutları (GxYxD) : 979 x 594 x 35,5 mm
    TV Ağırlığı : 12,6 kg

Bazı sitelerdeki fiyatları
    http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-lg-42lm615s-fiyati,766981.html
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Eylül 2013 Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı düşürdüm son fiyat olarak satacağım.

• Güncelll devamm..

• Bunda dahili uydu alıcı var mı? Bir de smart tv'mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbakl

Bunda dahili uydu alıcı var mı? Bir de smart tv'mi?

Dahili uydu alıcı var hocam wifi yok yani smart ancak internet girişi var kablolu

• Alacak arkadaşlar için dört dörtlük cihaz. Aynı özelliktekiler 2 katı fiyatta.Ben niyetlendim ama olmadı. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbakl

Alacak arkadaşlar için dört dörtlük cihaz. Aynı özelliktekiler 2 katı fiyatta.Ben niyetlendim ama olmadı. Hayırlı satışlar.

Sagolun hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.