Şimdi Ara

[SATILIK] LG BH7530TW Kablosuz 3D Smart Blu-Ray Ev Sinema Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILIK] LG BH7530TW Kablosuz 3D Smart Blu-Ray Ev Sinema Sistemi
    LG Kablosuz 3D Smart Blu-Ray Ev Sinema Sistemim satılıktır. Ürün kozmetik olarak 10/10'dur. Oğlum yürümeye başladığı için, kendine zarar verebilecek şeyleri kaldırdık. Yaklaşık 4 aydır kullanmıyoruz. Seste herhangi bir bozulma ya da sorun yoktur. Televizyona optik kablo ile bağlayarak kullanıyorduk. Sesi çok temizdir.İlk başta sistemin komple kablosuz bağlantıya sahip olduğunu düşünebilirsiniz. Sistemin ön ve arka üniteleri birbirine kablosuz bağlantılıdır. Merkez, sağ ön ve sol ön hoparlörler , subwoofer birbirlerine kablo ile bağlantılı, arka kısımda da arka sol ve sağ hoparlörler birbirlerine kablolu bağlantılıdır.

Detaylı bilgi için Öm'den ulaşabilirsiniz.

Herkese hayırlı alışverişler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fotoğraf paylaşmanız mümkün müdür? Kozmetiği ne durumdadır?

Kutulu ağırlık tahminen ne kadar? Kargo fiyatı ne çıkar acaba?
  • Kozmetik olarak herhangi bir deformasyonu yoktur. Yine de 9,5/10 dersen daha doğru olur. Paketleyip ardiyeye kaldırdığım için fotoğraflarını yükleyemedim. Akşam çocuktan fırsat bulabilirsem fotoğraf yüklemeye çalışırım. Ağırlık ve kargo fiyatı olarak kesin bir şey söylemem yanlış olur. Ama çok fazla bir şey tutacağını sanmıyorum. Eğer kargo saçma bir rakam sunarsa ücreti aramızda paylaşabiliriz

• Dostum aynı ürün aynı resim yalova'da satan var? Ürünle ilgileniyorum bu arada. Hanginiz gerçek?)

https://tr.letgo.com/tr/i/lg-bh7530tw-kablosuz-3d-smart-blu-ray-ev-sinema_4819051b-8cce-41dd-830d-d13d15908b8f
  • Dostum ürün benim ürünüm. O siteye google üzerinden girdiğin zaman konumu yalova olarak gösteriyor. Uygulamada da gerçek konum olan Aydın'ı gösteriyor. Ben de anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala satıştamıdır ürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.