Şimdi Ara

Satılık Logitech 3D Extreme Joystik ve Everest T9S Oyuncu Zımbırtısı Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Joystik: Kargo dahil 130TL Elite Dangerous oynamak için aldım. Oyunu 40 dakika oynadım. Joystik o günden beri kutusunda duruyor. Logitech kaydını yaptım. Vatan faturalı. ANCAK GARANTİSİ BİTMİŞ.https://www.google.com.tr/search?q=3d+extreme+pro&source=univ&tbm=shop&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwiWnMHBsKjaAhWoIMAKHZlOCwEQsxgIKQ&biw=1092&bih=647

Klavye: Kargo dahil 40TL Bunu da hesapta BF3 vs... oynamak için alıp hiç alışamadan kutusuna koymuştum. Klavye için şunu söyleyebilirim. Doku ve kasa malzemesinin kalitesi Logitech ve benzerlerinden farksız. Performans tepkime gibi bilemediğim ayrıntılarda ne durumda bilmiyorum. Bence böyle bir şeye ihtiyaç duyan benden almayacaksa bile çok para saçmadan bu alet ile işini görebilir.https://www.google.com.tr/search?biw=1092&bih=647&tbm=shop&ei=VNbIWuCKAsyvkwXOg634DA&q=everest+t9s&oq=everest+t9s&gs_l=psy-ab.3..0.38913.44127.0.45095.11.9.0.2.2.0.252.1114.0j4j2.6.0....0...1c.1.64.psy-ab..3.8.1132....0.lApMQ13voyQ

Her iki ürünü çatı katındaki malzeme dolabında bulunca ilan ortaya çıktı.
    SAHİBİNDEN - GET - SANALPAZAR TÜRÜ HİÇBİR TALEP KABUL EDİLMEZ. EFT SONRASI KARGO...
    Satılık Logitech 3D Extreme Joystik ve Everest T9S Oyuncu Zımbırtısı Klavye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 28 Haziran 2018; 9:42:19 >

• Takip
  • Merhaba, joystick için pazarlık mümkün müdür acaba?
  • -gokayKutlu- - kullanıcısına yanıt
    Son fiyat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.