Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Logitech G29 + Shifter - 7750 TL Satın Al 16 Mart 2023 19:59 1 1 [SATILDI] Logitech G29 + Shifter - 7750 TL Merhaba,Büyük hevesle aldığım G29 direksiyon setimi artık kullanamadığım için satıyorum. Bebeğimiz olduğu ve aktif çalıştığım için oyunlara vakit ayıramıyorum, çok severek aldım ancak çok az kullanabildim fırsatım olmadı, evde koyacak yerimiz olmadığı için işine yarayacak biri kullansın isterim. Tercih elden teslim ancak kargo ile de gönderebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] Hyperx Dualshock 4 Şarj Standı - 1000 TL [SATILIK] Dualshock 4 Kırmızı - 1000 TL [SATILIK] Dualshock 4 - 900 TL [SATILDI] [SATILIK] Oculus Quest 2 - 10500 TL