Şimdi Ara

Satılık Logitech G610 Mekanik Oyuncu Klavyesi - Cherry MX Brown

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar. Aşağıda belirttiğim ilândaki ürünü ayın 15'inde ilân sahibi arkadaştan almıştım ancak daha üst bir modelin numpad olmayan versiyonunu almayı planladığım için yalnızca bir gün, o da yalnızca üç dört saat kadar kullandıktan sonra satmak istiyorum. Aldığımda da mevcut olan klavyenin alt ve sağ ok tuşlarında bir milimden de ufak bir iz var, sadece sıfırdan farkı olduğundan belirtiyorum, onun dışında klavyenin sıfırdan bir farkı yoktur. Özel mesaj atarsanız o bölümü ve diğer detaylı fotoğraflarını Whatsapp üzerinden gönderebilirim.

Kutusu ve faturası mevcut. Klavye Türkçe tuş takımına ve büyük Enter tuşuna sahip, Mediamarkt faturalı, fatura tarihi 30 Ocak 2018. Aldığım fiyattan daha düşüğe satıyorum. Işığı, tuş basımı, kontrolü ve yazılımı çok hoş. Ancak dediğim gibi daha ufak bir klavye alacağımdan kullanmadım.

Fiyat: Satıldı. Ankara içi elden teslim, diğer şehirlere kargo ile gönderim yapabilirim. Kargoyu indirimli gönderebilirim.
    https://forum.donanimhaber.com/logitech-g610-brown-switch-mekanik-klavye-son-fiyat--131180560#131180560

Satılık Logitech G610 Mekanik Oyuncu Klavyesi - Cherry MX Brown

Bir de 28 Ocak'ta yurt dışından aldığım tenkeyless, yani numpadsiz blue switch'li mekanik Aukey marka klavye var. Toplamda 5 saat kadar anca kullanılmıştır. Kutusu mevcut, sanırım faturasını da bulabilirim. Kullanımı, görünüşü ve tuş sesi güzel. Kullanırım diye almıştım ama diğer klavyelerden sıra gelmedi. Şu an amazon.com'da 33 dolar ve Türkiye'ye gönderim yok. Kargo da takribi 10 dolar kadar tutuyor. Aldığım fiyattan daha uyguna, 150 liraya satmayı düşünüyorum. Türkiye'de fiyatına göre kalitesi bilinmediğinden denenip beğenilmesi, alınması taraftarıyım.

Bu da amazon linki;
    https://www.amazon.com/gp/product/B072F23XM4/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 19 Nisan 2018; 11:16:33 >

• numpadsiz , blue switch klavye üzeri nakit ile takas düşünür müsünüz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mesajim bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech klavye satıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.