Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Logitech K380 ve Logitech Pebble M350 Satın Al 10 Nisan 2023 19:30 1 1 Satılık Logitech K380 ve Logitech Pebble M350 Herkese merhabalar. Laptop için kullandığım fare ve klavyeyi laptopu sattığım için elden çıkarıyorum. Klavyenin Ağustosa kadar garnatisi devam ediyor. Farenin ise faturasını bulamadım. Kozmetik olarak ürünlerde sadece toz mevcuttur. Sıfırdan farksız olarak düşünebilirsiniz. Kutuları mevcuttur. Dileyen olurasa Samsun'dan elden teslim edebilirim. Şehir dışına önce EFT ardından kargo şeklinde alışverişi gerçekleştirebiliriz. Fiyat olarak ikisi için 700 TRY olarak düşünüyorum. ayrı satın almak isteyen olursa Klavye: 500 TRY , Fare: 300 TRY'dir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI MAG A850GL 850W PCIE5 Güç Kaynağı [SATILDI] Satılık Crucial Ballistix 4x8 32GB DDR4 3200 CL16 Bellek [SATILDI] Asus TUF b760 Plus Wifi DDR4 Anakart [SATILDI] Satılık Gigabyte Vision RTX3070 8GB