Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Logitech X230 uydu kolonlar Satın Al 20 Nisan 2021 01:00 1 1 Satılık Logitech X230 uydu kolonlar Tadilat yaparak amfi devresi taktım, kendim kullanıyorum, yani satıştan çekilmiştir.Logitech X230 2+1 sistemin iki adet uydu kolonları satılıktır, subwoofer olmadığı için bu şekilde satıyorum. Aslında tadilat yaparak kullanabilirim, ama bu haliyle daha fazla işe yarayacağı için satmak istedim. Eğer bu sistemin (ancak bu sistemde dsub kablosu 9 pin değil 15 pindir) subwooferı var ve satmak isterseniz alabilirim de. Bu haliyle 100 tlye satılıktır, pazarlık yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık muhtelif mobil modemler Satılık muhtelif modem / routerlar Satılık Logitech S120 1+1 hoparlör Adata DDR800 1 gb bellek (soğutuculu)