Şimdi Ara

SATILIK LOGITECH Z-5500 (300TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    slm arkadaşlar elimde bulunan z5500 satılıktır. sub çalışmıyor bulunduğum yer ilçe olduğu için yaptıramadım.istanbula gönderecek olsam kargo parası vs.. çok tutar diye satmaya karar verdim.center hopörlörün arkasında hafif erime vardır, yalnız çalışmasında hiçbir sorun yoktur center çalışıyor.diğer 4 hopörlörlerde hiçbir sorun yoktur .. formda Decoderi 150 tl den satılıyor diğer hopörlörlerde 50 tl den gidiyor ben hepsine 300 tl istiyorum. mng kargo ile anlaşmalı olarak kargoyu gönderebilirim. kargosu tahminim 30 veya 35 tl yi geçmez.yanında hama marka optik kabloyuda hediye olarak verecem.. kutusu,kabloları,kumandası vardır.. şuan şehir dışındayım birkaç gün sonra eve dönerim alan olursa anlaşırız eve döndüğüm zaman kargoyu verebilirim ..

subwoferin çalışmamasının sebebi center hopörlörün arkasındaki kablo birbirine temas etmiş bu yüzden subun çıkışlarını yakmış olabilir.

SATILIK LOGITECH Z-5500 (300TL)  SATILIK LOGITECH Z-5500 (300TL)  SATILIK LOGITECH Z-5500 (300TL)
     SATILIK LOGITECH Z-5500 (300TL)  SATILIK LOGITECH Z-5500 (300TL)  SATILIK LOGITECH Z-5500 (300TL)

Aşağıdaki resimde center hopörlörünün arkasındaki erime olan yer

yanında hediye olarak vereceğim HAMA optik kablo

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 18 Aralık 2012; 13:41:46 >

• Aga tam hatırlamıyorumda nedenini , z5500 aldığımız bir arkadaşında sanırım başına bu gelmişti ve logitech'e göndermişti ürününü ama kullanıcı hatası diyip göndermişler woofer çalışmadığından diğer hoperlörlere de güç gelmiyordu senin sadece woofer mı çalışmıyor ? Yani diğer hoperlörleri çalıştırıyor mu woofer ? Sonuçta wooferdan güç alıyorlar cevre hoperlörlerde.

Birde yurt dışı cihaz mı ? Garanti vs ne durumda ? voltaj yüzünden mi yandı komple ben kendi z5500 'ünün o centerdaki eriyen tarafdaki kabloları çokcana birbirine değdirmişimdir hiç birşey olmamıştır orasından mı elektirik vermeye çalıştın ne yaptın tam anlayamadım nasıl bu hale geldi bu alet.
  • quote:

Aga tam hatırlamıyorumda nedenini , z5500 aldığımız bir arkadaşında sanırım başına bu gelmişti ve logitech'e göndermişti ürününü ama kullanıcı hatası diyip göndermişler woofer çalışmadığından diğer hoperlörlere de güç gelmiyordu senin sadece woofer mı çalışmıyor ? Yani diğer hoperlörleri çalıştırıyor mu woofer ? Sonuçta wooferdan güç alıyorlar cevre hoperlörlerde.

Birde yurt dışı cihaz mı ? Garanti vs ne durumda ? voltaj yüzünden mi yandı komple ben kendi z5500 'ünün o centerdaki eriyen tarafdaki kabloları çokcana birbirine değdirmişimdir hiç birşey olmamıştır orasından mı elektirik vermeye çalıştın ne yaptın tam anlayamadım nasıl bu hale geldi bu alet.

diğer hopörlörlere ses çok az geliyor ama wofer çalışmıyor..hopörlörleri çalıştırıyor wofer ama son sese doğru açarsam sesi çok az duyuyorum. cihaz electroworlden alınma ama garantisi faturası yok yok .. centeri duvara asmıştım üstünde askeri künyem vardı wofer bas vurunca sanırım künye kablolara değdi ve kabloları birbirine temas etti. bir yere arıza verdi..

• Sesi açınca kısılıyorsa muhtemelen kısa devre vardır o cihazda. Çıkışları yakmış olabilirsiniz , şu an farkında olmasanız bile. Bence siz parça parça satın bunu , uydularu , dekoderl, bassı , daha iyi olur.
  • quote:

Sesi açınca kısılıyorsa muhtemelen kısa devre vardır o cihazda. Çıkışları yakmış olabilirsiniz , şu an farkında olmasanız bile. Bence siz parça parça satın bunu , uydularu , dekoderl, bassı , daha iyi olur.

bilmiyorum neresi yanmış 1 aydır kullanmıyorum işlerimden dolayı, parça parça satsam daha iyi olur ama uğraşmak istemediğim için komple satmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

quote:

Sesi açınca kısılıyorsa muhtemelen kısa devre vardır o cihazda. Çıkışları yakmış olabilirsiniz , şu an farkında olmasanız bile. Bence siz parça parça satın bunu , uydularu , dekoderl, bassı , daha iyi olur.

bilmiyorum neresi yanmış 1 aydır kullanmıyorum işlerimden dolayı, parça parça satsam daha iyi olur ama uğraşmak istemediğim için komple satmayı düşünüyorum

Uyduları düşünebilirim , parça parça satmayı düşünürseniz PM bekliyorum hocam.
  • Arıza sub dan ziyade control panelindeki cirrus logic system control entegresinden kaynaklanıyordur yada hem sub hemde control paneldeki paralel arızada olabilir yani system control entegresi ve subdaki power amp çıkış katından kaynaklanıyor olabilir.

Arkadaş uyduları istiyormuş o uyduları alırsa bende sub ve control ünitesini alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Arıza sub dan ziyade control panelindeki cirrus logic system control entegresinden kaynaklanıyordur yada hem sub hemde control paneldeki paralel arızada olabilir yani system control entegresi ve subdaki power amp çıkış katından kaynaklanıyor olabilir.

Arkadaş uyduları istiyormuş o uyduları alırsa bende sub ve control ünitesini alırım...

control panel yani decoder çalışıyor.. küçük 1+1 hopörlör taktım denedim sorunsuz olarak ses veriyor .. sorun subdan olabilir..
  • AdReNaLiNe arkadaşa satlmıştır hayırlı olsun
  • Bu fiyata bu cihazı almak pek mantıklı dğeğil be usta. Anasını ağlatmışın. Subwooferı çlaışmayan 5.1 sistemi nasın millet. Umarım alanın bir bildiği vardır. Çünkü amfi çıkışı yandıysa cebinden bir 300 tl daha çıkabilr arkadaşın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.