Şimdi Ara

[SATILIK] LORD OF THE RINGS ONE RING EN İYİ KALİTE! (Bitiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Ürün özellikleri:
    Ham madde: 316L Paslanmaz çelik
    Kaplama: 24k Altın Kaplama
    Kalınlık: 6 mm
    Desen: Çift taraflı kazınmış yazıdan oluşmaktadır.

Yüzükler birinci sınıf kalitededir. Zincirle boynunuza asabilir, aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Cilde hiçbir zararı yoktur.
    Yüzükler son derece titizlikle işlenmiş ve orijinal sözler kazılarak yüzüğe işlenmiştir. Lazer baskı değildir. Piyasadaki en iyi kalite Lord of the Rings yüzüğüdür.
    Yüzükte kusur bulmanız halinde iade alıyorum.

Resimler tarafımdan çekilmiştir.
    DİKKAT: Fotoğraftaki kullanılmış hali. Kondisyonu hala çok iyi. Alan kişi sıfır olarak alacaktır.

Fiyat: 50 TL

Siparişiniz iş günlerinde 16:00'ya kadar kargolanır.
    2 ve üzeri alımlarda KARGO ücretsizdir. Tekli alımlarda alıcıya aittir.
    Almak istediğiniz yüzük adedi ile birlikte ad soyad, adres, telefon numaranızı özel mesaj yoluyla iletmeniz yeterlidir.

İsteyene sanalpazar ilanı açılır, komisyon miktarı fiyata yansıyacaktır.

İletişim:
    Email: essahsen@gmail.com Telefon: 0536 922 86 12 - Ferdi Alpagu
    Havale/EFT için: Tıklayınız

Unutmayın: 20 liraya da Lord of the Rings yüzüğü var. Muadil yüzükler piyasada 120-150 TL arasında satılmaktadır. Ben sertifikaya bu kadar para vermek istemiyorum, aksesuar olarak kullanmak istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz. Kötü baskılanmış, kısa ömürlü ya da kötü işlenmiş ürünler internette zaten mevcut. Kısa bir google araştırması ile bunu göreceksiniz. Ürünüm 1. sınıf kalite olup yurtdışından ithal edilmektedir. Size alabileceğiniz en iyi LOTR yüzüğü olduğunu garanti ediyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megablaster -- 2 Şubat 2016; 13:00:19 >

• kendi çektiğin resimleri atabilirmisin hocam ?
  • Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    Resimleri zaten bizzat ben çektim hocam açıklamada da belirttiğim gibi

Lumia 920 ile çektim hatta
  • Peki bunu alınca sauron falan rahatsız etmez dimi? Bana bunun garantisini verebilir misiniz? Yok yani bir nazgul efendisiyle uyanmak istemiyorum da o yüzden.. Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Peki bunu alınca sauron falan rahatsız etmez dimi? Bana bunun garantisini verebilir misiniz? Yok yani bir nazgul efendisiyle uyanmak istemiyorum da o yüzden.. Hayırlı satışlar

Yok hocam elflerin yoğun ilgisine maruz kalıyorsunuz o kadar, yüzüğün sizde olduğundan şimdilik onun haberi yok :)

Teşekkür ederim.

• Çok güzelmiş hocam Alana satana hayırlı olsun
  • PeaceDluffy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam o sizin güzelliğiniz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçek altın kaplamamı ? Yüzük

Ve zinciride dahilse alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Başbakan Pirlo

Gerçek altın kaplamamı ? Yüzük

Ve zinciride dahilse alabilirim

Altın kaplama, hiçbir alerjen unsuru yoktur, çizilse dahi başka renk vermez, gerçek altından normal bir insan ayırt edemez.

Zincir malesef sadece görsel amaçlı ancak bunu soran çok olduğu için zincir bakıp size donuş yapayım en iyisi.

• Arkadaşlar, resimdeki zincir görsel amaçla kullanılan kendi kullandığım gümüş kolyem. Annemden hediyeydi. Piyasadaki basit, dayanıksız ve ince kolyeler bu yüzüğü göstermez ve ciltte kızarıklık yapabilir çünkü doğal değillerdir. Bu gümüş kolye ile beraber isteyenlerin ekstra 70 TL ödemesi gerekiyor. Bilginize.
  • kaç tane kaldı
  • 6 hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.