Şimdi Ara

Tertemiz Nikon D3300 + 64GB Hafıza kartı + 170cm Tripod + Deri Çanta + Kart Okuyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Aşağı yukarı 6 aydır sahibi oldugum makinemi, yurtdışında yaşamaya başlayacağım için komple satıyorum. Makineyi sayılı kez elime aldım, ayda bir kez birkaç dakika kullandım kullanmadım. Sadece bir kez galataya gittim, o kadar. Cihaz tertemiz. Garantisi devam ediyor 1,5 yıl. Yanında verdiğim şeyler ucuz ürün değil. Makinanın renk skalasından ve kullanımından memnunum. Nikon fotoğraf kalitesini zaten bilen biliyor. Gelip inceleyebilirsiniz.

Tertemiz Nikon D3300 + 64GB Hafıza kartı + 170cm Tripod + Deri Çanta + Kart OkuyucuTertemiz Nikon D3300 + 64GB Hafıza kartı + 170cm Tripod + Deri Çanta + Kart OkuyucuTertemiz Nikon D3300 + 64GB Hafıza kartı + 170cm Tripod + Deri Çanta + Kart OkuyucuTertemiz Nikon D3300 + 64GB Hafıza kartı + 170cm Tripod + Deri Çanta + Kart OkuyucuTertemiz Nikon D3300 + 64GB Hafıza kartı + 170cm Tripod + Deri Çanta + Kart OkuyucuTertemiz Nikon D3300 + 64GB Hafıza kartı + 170cm Tripod + Deri Çanta + Kart OkuyucuTertemiz Nikon D3300 + 64GB Hafıza kartı + 170cm Tripod + Deri Çanta + Kart Okuyucu

• fiyat nedir hocam?
    istanbuldan mı satıyorsun?
  • rocker35 kullanıcısına yanıt
    Yazmayı unutmuşum. 1800 TL.Evet istanbul şişli feriköydeyim vaktin varsa misafirim ol incele :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.