Şimdi Ara

[SATILIK]: Marka Büyük Beden Kıyafetler ( XXL ve üzeri ) & Aksesuarlar - İkinciel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çoğunluğu yurtdışından alınmış beden ölçüleri 2XL ve üzeri kıyafetler ve aksesuarlar satılıktır. Kıyafetler çok az kullanılmıştır. Aksesuarların durumları ise ilan açıklamasında belirtilmiştir. Detay fotoğraf ve açıklama isteyenler DM’den iletişime geçebilirler.
    Ayrıca düzenli olarak Amerika seyahatlerim olmakta. Marka giyinmek isteyen, ancak benim gibi büyük beden kıyafet bulma sorunu yaşayan arkadaşlar için marka ürün getireceğim. Amacım çok karlı satışlar değil, alternatif bulma konusunda sorun yaşayan arkadaşların sorunlarına destek olma niyetindeyim. Ayrıca ön sipariş imkanı ile gitmeden sipariş alacağım. Haliyle önsiparişte bulunan arkadaşlar stoklu ürünlere oranla daha uygun fiyatla alışveriş imkanı bulacaklar.
    Daha önce defalarca bir çok arkadaşa ürün getirdim. Fikir vermesi açısından, neler getirdim fiyat örnekleri ile paylaşabilirim. özellikle Columbia ve North Face Outdoor ürünleri, her türlü marka gömlek, gözlük, parfüm çanta ve saatler çok cazip.

FREDPERRY Gömlek : 90TL ( Beden : XXL, 1 ya da 2 defa giyildi. )
    LACOSTE Gömlek : 90TL ( Beden : XXL, 1 ya da 2 defa giyildi. )
    TOMMY HILFIGER Gömlek : 75TL ( Beden : XXL, 3-4 defa giyildi. )
    POLO Mont : 100TL ( Sadece Sonbahar’da 5 yada 6 defa giyildi. )
    Abdullah Kığılı Tek Spor Ceket : 100TL ( Beden : 58/4 5 ya da 6 defa giyildi. )
    EMPORI ARMANİ AR-1742 Saat : 300TL ( 1 Sene önce alındı. Kozmetik olarak 9/10 çizik vs yoktur. )
    ARMANİ EXCHANGE AX1410 Saat: 300TL ( 6 Ay önce alındı. Kozmetik olarak 9/10 çizik vs yoktur. Ben Türkiye’de satılanını bulamadım. )
    GUESS Cüzdan : 75TL ( 4 Ay önce alındı. Hiç kullanılmadı. 2 Ayrı Parça. Kredi Kartlık bölümü ayrılabilir. )

[SATILIK]: Marka Büyük Beden Kıyafetler ( XXL ve üzeri )  & Aksesuarlar - İkinciel [SATILIK]: Marka Büyük Beden Kıyafetler ( XXL ve üzeri )  & Aksesuarlar - İkinciel [SATILIK]: Marka Büyük Beden Kıyafetler ( XXL ve üzeri )  & Aksesuarlar - İkinciel [SATILIK]: Marka Büyük Beden Kıyafetler ( XXL ve üzeri )  & Aksesuarlar - İkinciel [SATILIK]: Marka Büyük Beden Kıyafetler ( XXL ve üzeri )  & Aksesuarlar - İkinciel [SATILIK]: Marka Büyük Beden Kıyafetler ( XXL ve üzeri )  & Aksesuarlar - İkinciel
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     [SATILIK]: Marka Büyük Beden Kıyafetler ( XXL ve üzeri )  & Aksesuarlar - İkinciel [SATILIK]: Marka Büyük Beden Kıyafetler ( XXL ve üzeri )  & Aksesuarlar - İkinciel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkahyaoglu -- 21 Şubat 2016; 20:10:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.