Şimdi Ara

Amerika'dan Sipariş Alınır - Gidiş: 17 Haziran .. Dönüş: 29 Haziran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
7
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Amerika'dan Sipariş Alınır - Gidiş: 17 Haziran .. Dönüş: 29 Haziran
    Merhabalar

Gidiş Tarihim 17 Haziran
    Dönüş Tarihim : 29 Haziran
    Bulunacağım yerler ; Los Angeles, Las Vegas San Francisco (buralara kargo ile gönderim yapabilirsiniz..)

Daha önce defalarca yaptığım gibi Amerika'dan istediğiniz ürünleri getirebilirim. Adet sorunu olmadan dilediğiniz marka telefonu, telefon aksesuarlarına, wearables cihazları, Wallet gibi ürünleri taşıma ücreti karşılığında getirebilirim.

Yöntemler ;

- Siz internet üzerinden alışverişi yapabilir, benim adresime kargoyu yönlendirebilirsiniz. Ben teslim alır, kargoyu size Türkiye'de teslim edebilirim.

- Gitmeden ücreti bana verebilir ben sizin adınıza illgili mağazadan alışverişi yapar dönüşte teslimatı yapabiliriz.

Ürün teslimatı sırasında komisyonu ödersiniz. Komisyon bedeli ürüne göre değişmekle beraber 25USD olarak kayıt altına alınabilir.

Teslimatlar İstanbul Anadolu yakası için elden olabilir. Avrupa yakası için kargo tercihimdir. Yine İzmir için elden teslimat olabilir.

Elektronik eşya almayı düşünenleriniz varsa bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Mağazaların online clearance adını verdikleri indirimleri oluyor.
    Aranızda takip eden var mıdır bilmiyorum. Yasal süresi içinde iade edilmiş açılmış kullanılmış ya da hiç kullanılmamış ürünleri indirimli fiyattan satışa sunuyorlar.
    buradan istediğiniz ürünü alabilir, benim adresime kargolatabilirsinz..
    örneğin Best Buy Clearance bölümünde çok fazla ürün bulabilirsiniz..

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Dönüş tarihi ve komisyonlar hakkında bilgi verir misiniz?
  • Dönüş tarihini yazar mısınız?
  • ilanda da güncelledim
    dönüş tarihim 8 Temmuz arkadaşlar..
    komisyon bilgisi için PM den ulaşmanızı rica edeceğim
  • merhaba kardeşim 2 adet sıfır iphone 6s-16 veya 32 gb telefon alacağım , 5356227182 numaram istanbul anadolu yakasındayım sana elden bir kısmını versem bana getirebilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.