Şimdi Ara

Amerika'dan Sipariş Alınır---Gidiş: 17 HAZİRAN 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
7
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar

Eski mesajımı güncelleyerek yazıyorum.
    Bir aksilik olmazsa Haziran ayında Amerika seyahatim olacak.
    Gidiş:17 Haziran
    Dönüş: 29 Haziran
    Los Angeles Las Vegas San Francisco gideceğim yerler. Buralardan teslimat ve alım yapabilirim.

Merhabalar

Geçmiş yıllarda bir çok arkadaş ile Amerika'dan sipariş üzerine temasımız oldu. Yine bir çok arkadaşın siparişlerini getirip sorunsuz teslim ettim.

İsteklerinizi yine taşıma ücreti karşılığı getirebilirim.

Yakın zamanda gidip geldiğim için bazı ürün/fiyat bilgilerini paylaşmak istiyorum.
    Her marka ürün her şartta ucuz değil Amerika'da arkadaşlar.
    Ancak başta saat ( Michael Kros , Movado Fossil , Tommy Empiro Armani gibi ) ve parfüm olmak üzere gözlük çakmak gibi aksesuarlar
    ve bir kaç outdoor ürünleri ( North Face , Columbia gibi ) satan markaların outlet mağazalarındaki ürünler oldukça uygun.
    Keza Apple ürünleri hepinizin malumu.
    Wearables ve Krypto (wallet gibi) ürünler getirilebilir.

Talep edeceğim taşıma ücretini ve ürün fiyatlarını her talebe göre ayrı ayrı paylaşıyorum. DM ile ulaşırsanız sevinirim.
    Ancak buraya fiyat yazma zorunluluğu nedeniyle 25 USD yazıyorum.

Çok abartı ağırlık ve büyüklükte olmayan taleplerinizi elimden geldiğince karşılamaya çalışırım.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkahyaoglu -- 14 Mayıs 2018; 12:59:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kkahyaoglu

Merhabalar

Geçmiş yıllarda bir çok arkadaş ile Amerika'dan sipariş üzerine temasımız oldu. Yine bir çok arkadaşın siparişlerini getirip sorunsuz teslim ettim.
    Bu sene Temmuz ayında bir aksilik olmazsa yine gideceğim.
    İsteklerinizi yine taşıma ücreti karşılığı getirebilirim.

Yakın zamanda gidip geldiğim için bazı ürün/fiyat bilgilerini paylaşmak istiyorum.
    Her marka ürün her şartta ucuz değil Amerika'da arkadaşlar.
    Ancak başta saat ( Michael Kros , Movado Fossil , Tommy Empiro Armani gibi ) ve parfüm olmak üzere gözlük çakmak gibi aksesuarlar
    ve bir kaç outdoor ürünleri ( North Face , Columbia gibi ) satan markaların outlet mağazalarındaki ürünler oldukça uygun.
    Keza Apple ürünleri hepinizin malumu.
    Şubat ayında getirdiğim bazı saatlerin fotolarını ve parfümleri isteyen arkadaşlara özelden gönderebilirim..
    Talep edeceğim taşıma ücretini ve ürün fiyatlarını her talebe göre ayrı ayrı paylaşıyorum. DM ile ulaşırsanız sevinirim.
    Ancak buraya fiyat yazma zorunluluğu nedeniyle 50 USD yazıyorum.

Çok abartı ağırlık ve büyüklükte olmayan taleplerinizi elimden geldiğince karşılamaya çalışırım.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Parfum icin ne kadar komisyo aliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam merhaba starbuzz marka nargile tütünü temin edebilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybel

hocam merhaba starbuzz marka nargile tütünü temin edebilirmisin ?

Bende alabilirim aynı markadan 1KG.
  • tütün ürünleri sıkıntılı değil mi ?
    çok gönüllü değilim açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkahyaoglu

tütün ürünleri sıkıntılı değil mi ?
    çok gönüllü değilim açıkcası

Kapalı kutu, US menşei ve kutunun üzerindeki açıklamaları yeterli, sıkıntı çıkarmaz. Daha önce çıktığımda getirmiştim.
  • bende alırım eger mümkün olursa 250 gr lık konserveden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikyusuf -- 30 Ekim 2015; 20:10:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 tane kılıf alacağım ne komisyon istersiniz ?

pm attım size.
  • Hocam nerelerden alışveriş yapıyosunuz? Tjmaxxden alışveriş yapmıştım ben sene 2012 de baya ucuzdu orası ne alemde şuan bilginiz var mı? Columbia polarlar vardı 20 dolar, guess ceketler 50 dolardı, tshirtler 10-15 dolar bunlar için ne kadar taşıma ücreti alıyosunuz?
  • REVENT0N kullanıcısına yanıt
    PM ile yanıt verildi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.