Şimdi Ara

Satılık Mi 6 Seramik 128 gb .. 1000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ocak 2018 hepsiburada. alınma garantili cihazımı satıyorum.cihazın menü tusu arızalıdır. arada bir basmıyor. dokunmatik probleminden dolayı garantiden ekran değişip geldi.bu seferde menü tusu dogru düzgün calısmıyor.

cihazı alacak olan isterse garantiden ucretsiz yaptırabilir.servisle uğraşmak istemiyorum.vakti olan alsın yaptırsın.istenirse dısarda max 400 tl ye ekran değişimi yapılabilir.yada sansınıza ekran değişmedende ucuza mal olabilir.ben sorunun ne oldugunu arastırmadım.cihazdan midem bulandı. yok pahasına veriyorum.

cihazın calısmasında vs kesinlikle sorun yoktur.kozmetik olarak 10/9 eder.

özellikle soyluyorum lütfen harici soru sormayınız. cihaz calısıyor ve menü tusu haricinde kesinlikle sorunu yoktur.Tus bazen basıyor bazen basmıyor.bu sekilde bile kullanılabilir.kocaeli gebzedeyım. deneyerek alabilirsiniz cihazı.

Cihaz için 1000 tl istiyorum. pazarlık yoktur ve son fiyattır.

hızlı iletisim için whatsapp 0533 168 80 00Satılık Mi 6 Seramik 128 gb .. 1000 tlSatılık Mi 6 Seramik 128 gb .. 1000 tlSatılık Mi 6 Seramik 128 gb .. 1000 tlSatılık Mi 6 Seramik 128 gb .. 1000 tlSatılık Mi 6 Seramik 128 gb .. 1000 tl
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Akşam 20:00 e kadar rezervedir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıldımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem

Satıldımı?
    Hocam akşam 20 e kadar rezervedir. Cihaz alınmazsa mesaj sıralamasına göre dönüş yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyin dönüş sırasına :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihaz satılmıstır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XİAOMİ Mİ 12 8/256 SATILDI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.