Şimdi Ara

[SATILIK] MİCROSOFT WİRELESS DESKTOP 3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar merhaba.

Fare ve klavyemi yeniledğim için satılıktır.yıllarca kullandım memnunum.herhangi bir sorunu kırık vs yoktur.duracell pilleri ile beraber çalışır vaziyette vereceğim.denizli elden teslim tercihimdir.şehirdışına önce havale sonra kargo yapılır.
    Fiyat:90TL

not: referansımın olmaması beni sahtekar yapmaz. Daha önce bir iki tane sadece alımım oldu forum üzerinden.
    Karşılıklı güven açısından tabii ki denizli içi elden teslim ilk tercihimdir.

[SATILIK] MİCROSOFT WİRELESS DESKTOP 3000

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saMetallica -- 15 Haziran 2017; 12:2:36 >

• Dostum iyi hoş diyorsun elbette referansın olmaması seni dolandırıcı yapmaz da şimdi benim sana güvenmem için 0 neden varken ortada senin bana güvenmen için 27 referans, ektif yıllanmış üyelik ( aktif olması önemli ) var. Şimdi 0 neden seni dolandırıcı yapmazken 27 ref + aktif üyelik beni mi dolandırıcı yapar?

İyi satışlar sana. Ama boş bir üyelik ile 0 referansa insanların güvenmesini beklemek sonuza kadar beklemektir.
  • ben karşımdaki için dolandırıcı demedim ki estagfurullah.

belirttim zaten bu sebeble elden teslim tercihimdir diye. :) iyi forumlar.
  • hocam referansı yüksek üyelerle önce kargo sonra para şeklinde teslimat yaparsanız bu sizin de avantajınıza olur, referans kasıp ilerde bu gibi sorunlarla uğraşmazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.