Şimdi Ara

-SATILIK- Microsoft Xbox Kablolu Kulaklık (Microsoft Türkiye Garantili) 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 -SATILIK- Microsoft Xbox Kablolu Kulaklık (Microsoft Türkiye Garantili) 500 TL

Microsoft Xbox kablolu yeni nesil kulaklık. Orijinal Microsoft ürünüdür. 11.11.2024 tarihine kadar Microsoft Türkiye garantilidir.

Sadece Xbox oyun konsolunda değil, bütün 3,5mm jak olan cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Kulaklık Dolby Atmos , DTS:X , Windows Sonic gibi ses teknolojilerini desteklemektedir. (Xbox Series X/S Konsolları da destekliyor muazzam kaliteli ve yüksek ses alıyorsunuz)

1 ay önce A101 den satın aldım.

Sıfırları 1600-2000 lira. Benim satış fiyatım 500 lira.

Sadece 20 saat civarı kullandım.

Tamamen temiz durumdadır. Hiçbir problemi yoktur. Sıfırdan farkı yoktur çok az kullanıldı.

Kutusu ve faturası mevcuttur.

Kargo ücreti alıcıya ait.

Ödeme sonrasında takip eden bir sonraki iş gününde kargolanacaktır.

Referanslarıma ve satışlarıma bakabilirsiniz.

Hızlı ve güvenli alışveriş.

Fiyat: 500 TL

İndirim,takas,pazarlık yoktur. İlk taliplisine satılacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.