Şimdi Ara

[SATILIK]Mini PCI-E Ekspress V8.0 EXP GDC HARİCİ EKRAN KARTI ATX POWER eGPU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK]Mini PCI-E Ekspress V8.0 EXP GDC HARİCİ EKRAN KARTI ATX POWER eGPU
    Mini PCI-E Ekspress V8.0 EXP GDC HARİCİ EKRAN KARTI ATX POWER [eGPU]
    Ürün aldım fakat kullanmaktan vazgeçtiğim için satıyorum. Ürün elime 01.02.2018 Tarihinde geçti hiç kullanılmadı sadece açılıp parça kontrolü yapıldı hiçbir sıkıntısı yok. 30-45 gün beklemeden almak isteyenler için güzel bir fırsat forum donanim habere özel 150 TL fiyat çekiyorum Yozgat ve Sivas elden satışı vardır.

ÜRÜN : Laptopa Harici Ekran Kartı Takma Aparatı
    Notebooklardaki değiştirilemeyen ekran kartlarına karşın istenildiği vakit ekran kartı değiştirebilme imkanı.
    Ayrı ayrı notebook ve masaüstü alma gereksinimini ortadan kaldırması ve eski notebookunuzu tekrar oyun notebooku yapabilme imkanı.

[SATILIK]Mini PCI-E Ekspress V8.0 EXP GDC HARİCİ EKRAN KARTI ATX POWER eGPU[SATILIK]Mini PCI-E Ekspress V8.0 EXP GDC HARİCİ EKRAN KARTI ATX POWER eGPU[SATILIK]Mini PCI-E Ekspress V8.0 EXP GDC HARİCİ EKRAN KARTI ATX POWER eGPU[SATILIK]Mini PCI-E Ekspress V8.0 EXP GDC HARİCİ EKRAN KARTI ATX POWER eGPU[SATILIK]Mini PCI-E Ekspress V8.0 EXP GDC HARİCİ EKRAN KARTI ATX POWER eGPU[SATILIK]Mini PCI-E Ekspress V8.0 EXP GDC HARİCİ EKRAN KARTI ATX POWER eGPU
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• üstad halen satılık mı ürün
  • Malesef satılalı 2 yıl oldu fakat satışa kapalıydı konu geri açılmış kusura bakmayın düzeltiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.