Şimdi Ara

satılık modifiye tt01+futaba kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TT01 BMW 320si (kep çok ii durumda diildir aynaları kırık çatlaklar mevcut, şaside veya motorda hiçbir problemi yoktur.)
    Üzerinde super stock tz motor mevcut. alüminyum şaftlı. 3 aylıktır araç. )

Futaba megatech 2pl kumanda

2 adet 2200 nosram akü

şarj aleti

yedek parçaları, stock motoru ve kutusuyla beraber

> 350ytl

ilgilenenler lütfen: staticprogress@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi static progress -- 18 Haziran 2008; 12:39:12 >

• Ön taraf ayvayı yemiş abicim, bunu kimsenin alacağını sanmıorm.Alan olacaksa bile arabann kabını deiştrsin öle alsın.
  • 50 ytlye kep alıp takabiliyorsunuz biliyosunuzdur herhalde. yaklaşık 700 ytl tutan bütün malzemelri 350 ye satıyorum
  • yakıtlımı bu ?
  • hayır elektrikli ancak üzerindeki stock motoru çok daha iyi olan tamiya tz ile değiştirdim (sırf o motorun fiyatı yaklaşık 70 ytldir) acil olarak almak isteyen varsa kısa süreliğine 300 ytlye satabilirim
  • elektrikli kimsenin alacagını sanmıyorum şimdinin modası yakıtlı ancak belki gönül koyan birisi olur kep kırık diye üşteri begenmiyor diye birşey yok
    alır bi kep takar hiç sorun degil elektrikli bana uzak dursun abicim ayrıca arac cok yakışıklı keşke biraz daha özenli kullansaydın kardeşim iyi satışlar dilerim

saygılar
  • Aracın üstündeki butun modifiyeleri yazarmısın.
    Bu arada tz motor rcmartta (15gün gelmesini beklemen koşulu ile) 27 $.Aracın kepsiz resimlerini koyarsan aracın durumu daha iyi görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 24 Haziran 2008; 11:54:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Loadcell pedal seti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kep önemli değil. Şasinin detaylı fotolarını isteyin. Benim yarışta kullandığım kep çok daha kötü durumda
  • Ben dedim adama adam arazi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.