Şimdi Ara

SATILIK MODİFİYELİ ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok acil satılık 106 gti modifiyeli ilgilenenler detayları konuşmak için arasınlar ahmet daştan tel:05057881122

• dostum foto yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: redblood

dostum foto yokmu
    var ama koyamıorum bi türlü sürekli sayfa görüntülenemedi dio..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toy_ota

var ama koyamıorum bi türlü sürekli sayfa görüntülenemedi dio..

Alıntıları Göster
    Yanlız bu kadar az bilgiyle kimse kalkıpta cep numarasını aramaz.
    Hangi ildesin, model yılı, km'si, yapılan modifiyeler neler, resimkoyamasan da bunları yazman faydalı olur.

30 liralık hava filtresi takılan araç ta modifiyelidir binlerce dolar harcanıp turbolanan araç ta modifiyelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Hangi ildesin, model yılı, km'si, yapılan modifiyeler neler, resimkoyamasan da bunları yazman faydalı olur.

30 liralık hava filtresi takılan araç ta modifiyelidir binlerce dolar harcanıp turbolanan araç ta modifiyelidir.

Alıntıları Göster
    AYNEN !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: djoz

haklısı n rakadaşım msj biraz aceleye geldi:araba 1999 model 110,000kmde indigo mavisi peugeot 106gti özellikleri 1,6 motor amerikan cam filmi angel far,basık,nosu var,deri direksiyon simidi,teyp,klima vb.araba itiyaçtan çok acil satılık aldığım fiyatın çok altına veriorum bu yüzden ilgilenenler arasınlar;)fiyat:11,500ytl

• quote:

quote:

haklısı n rakadaşım msj biraz aceleye geldi:araba 1999 model 110,000kmde indigo mavisi peugeot 106gti özellikleri 1,6 motor amerikan cam filmi angel far,basık,nosu var,deri direksiyon simidi,teyp,klima vb.araba itiyaçtan çok acil satılık aldığım fiyatın çok altına veriorum bu yüzden ilgilenenler arasınlar;)fiyat:11,500ytl

Alıntıları Göster
    araç istanbul çengelköyde dir arkadaşlar isteyenler buyursun gelsin bir çayımızı içsin aracımızı da görsün,resim ekleyemiorumm:(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aile Aracım Satılık
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    KAZASI var mi ? Varsa var de bakildiginda anlasilir !!

• quote:

Orijinalden alıntı: bguzelsoyy

KAZASI var mi ? Varsa var de bakildiginda anlasilir !!

Alıntıları Göster
    arkadaşım biz adam kandrımaya değil işimizi yapmak için burdayız varsa var diycez elbet.arabanın bi kaç eksiği var,araba yerle bir pozisynunda olduğu için (basık)ufak tefek sürtünmeler var o yüzden bazı kısımları boyandı arabanın ama boya izi kesinlikle yok işçiliği çok temiz resim eklemei becerebilseydim görme imkanın olurdu ama olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toy_ota -- 29 Aralık 2006; 1:05:28 >
  • quote:

arkadaşım biz adam kandrımaya değil işimizi yapmak için burdayız varsa var diycez elbet.arabanın bi kaç eksiği var,araba yerle bir pozisynunda olduğu için (basık)ufak tefek sürtünmeler var o yüzden bazı kısımları boyandı arabanın ama boya izi kesinlikle yok işçiliği çok temiz resim eklemei becerebilseydim görme imkanın olurdu ama olmuyo

Alıntıları Göster
    Yok dostum kandirmak acisindan degil ,sadece tam ayrintilarini yazmani istedim o kadar..YANLIS ANLASILMASIN yani..FIYAT COK UYGUN O YUZDEN SORDUM..

• VE ARACIN BURDA OLSA DIREK KAFADAN 15-16 VERIRDIM..AMA y, disindayim ve burda 106 yok..
  • quote:

Yok dostum kandirmak acisindan degil ,sadece tam ayrintilarini yazmani istedim o kadar..YANLIS ANLASILMASIN yani..FIYAT COK UYGUN O YUZDEN SORDUM..

Alıntıları Göster
    arkadaşım ben 15000e aldım bu aracı 3 ay filan olduu ama askere gideceğim için arabayı satılığa çıkardım eğer ilgileniyorsanız buyrun gelin görün aracı ya da mail adresinizi verin resmini maille yolliim buraya eklenmiyor.aracın teknik bazı masrafları var 1500ytl kadar aciliyette işin içine girince fiyat bmyle oldu malesef
  • quote:

Alıntıları Göster
    iyi satışlar umarım alanda satanda hayrını görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: subuti35

iyi satışlar umarım alanda satanda hayrını görür

Alıntıları Göster
    inşallah öle olur arkadaşım allah razı olsunn.askere şubatta gidicem allah nasip ederse ve biran önce satmam lazım malum ihtiyaçlar çok eğer türkiyede çevrenizde almak isteyenler olursa arkaddaşlar bi zahmet iletiverin sevabına çünkü gerçekten çok acil!!!resim ekleyemiorum burayaa sayfa görüntülenemiyo deniyor bi bilgisi olan varmı??
  • bguzelsoy@hotmail.com bi yollarsan resimleri sevinirim..Özelliklede motor resimleri varsa..
  • dostum belki biraz belki acayip soru olabilir ama merak ettim :) En fazla Kac devir gördun aracta ?
  • quote:

bguzelsoy@hotmail.com bi yollarsan resimleri sevinirim..Özelliklede motor resimleri varsa..
    sadece iki resim mevcut aracın dıştan görünümü umarım yeterli olur.motor durumu çok iyi arabanın alan pişman olmıycak garanti veriyorum..
  • quote:

sadece iki resim mevcut aracın dıştan görünümü umarım yeterli olur.motor durumu çok iyi arabanın alan pişman olmıycak garanti veriyorum..

Alıntıları Göster
    Yukarida verdigim adrese yollarsan resimleri seviniriM
  • quote:

Alıntıları Göster
    araçla 220i gördüm ve araba hiç zorlanmadı virajlara girişi çok ii ufak çaplı bi yarışa katılmışlığı da var aracın
  • Aracin ne gibi teknik sorunlari var ? Aciklarsan sevinirim dostum ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.