Uzun süre önce yaptığım Modlu server kasamı bu işle uğraşan, ona iyi bakabilecek birine satmayı düşünüyorum. Masa üstünü dağıttığım için kasa öylece duruyor. İleride tekrar toplarım düşüncesindeydim lakin laptop işimi fazlası ile görüyor o yüzden meraklısına satmaya karar verdim.
Kasa enermax' ın eski bir server modelidir. Psu yok. Üstünde 3* 80lik, 1*120 lik fan mevcut. 1*52x Asus cdrom, 1*Aopen 20.10.40 cd-rw, 1*Creative 52x infra, 1*floppy, El yapımı fan mate 5 fan için(tek potansiyometreden 1den fazla fanı aynı anda kontrol etmek mümkündür), 5" Psone ekranı dış yüzeyi plexi den imal edilmiş (İkinci monitör olarak veya bilgisayardan bağımsız dış görüntü cihazlarının bağlanmasında kullanılabilir.), 5'25 lik yuvaya 2*ses,2*usb,1*psone video girişi yapılmıştır.
Üstündeki boya araba boyası kırmızı ile yapılmış figürler ise sprey boya ile yapılmıştır. Figürlerin şablon yapılmak sureti ile hazırlanmasının ne kadar zorlu bir süreç olduğundan bahsetmeme gerek yok herhalde. Aynı şekilde cdrom ve rw de aynı renklere boyanarak üstlerine markaları kırmızı spreyle tekrar yazılmıştır. Kasadaki işçilik görüldüğü gibi son derece iyidir, itina ile yapılmıştır. Kasa boya öncesi en son 2000 numara zımpara ile zımparalanmıştır.
İstediğim fiyat250Ytl dir. Kasa şehirdışına kargolanmaz, alıcı isterse gelip alır(hayatta kargoya vermeye kıyamam) Ciddi alıcılar gelip kasayı görebilir. Pazarlık söz konusu değildir. İşime yarayabilecek birşeylerle takas + üste para şeklinde birşeyler düşünebilirim, bu konuda tekliflere açığım(çok abuk teklifler gelmediği sürece) İzmir/Güzelyalıdayım...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.