Şimdi Ara

SATILDI- Monster Abra A5 V16.6.5 GTX 1650Tİ 120Hz IPS Ekran Sorunsuz Sahibinden Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI- Monster Abra A5 V16.6.5 GTX 1650Tİ 120Hz IPS Ekran Sorunsuz Sahibinden Satılık

SATILDI

Cihaz sorunsuzdur yakın bir arkadaşımın bilgisayarı ilk sahibi aldığı günden beri oyun ve bazı mimarlık için gereken programlar için kullandı temiz herhangi bir kusuru olmayan bir cihazdır bakımları yakın zamanda servise yaptırıldı tam özelliklerini aşağıya ekliyorum . Bursa mustafa kemal paşa içi elden deneyerek alabilirsiniz uzak olan arkadaşlara ödeme yapıldığı taktirde kargo yapabilirim kargo ücreti alıcıya aittir .

Yanında gayet iyi bir laptop soğutucusu ve kullanılan çantayı da göndereceğim.

Monster Abra A5 V16.6.5

• Intel Comet Lake Core i5-10200H-2,4GHz Turbo Boost ile 4,10GHz
    • Nvidia GTX1650TI 4GB GDDR6 128-Bit
    • 15.6" FHD 1920x1080 120Hz IPS Mat LED Ekran
    • 8GB (1x8GB) DDR4 2933MHz
    • 250GB M.2 SSD
    • RGB Tek Bölge Aydınlatmalı Klavye
    • 24.9mm İncelik
    • 2.2Kg Ağırlık

Fiyat sondur pazarlık için lütfen iletişime geçmeyiniz pazarlık yapmıyorum daha uyguna satan var ise o arkadaştan alabilirsiniz.

SATILDI- Monster Abra A5 V16.6.5 GTX 1650Tİ 120Hz IPS Ekran Sorunsuz Sahibinden Satılık

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım hocam bakarsanız sevinirim

• SATILMIŞTIR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.