Şimdi Ara

SATILIK MSI B150M BAZOOKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    model yükseltmek için satılıktır. vatan bilgisayardan alındı. fatura kutu herşey tam.

son fiyat: 250tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 150 tl
  • omarom kullanıcısına yanıt
    güzel kafa kardeş :)

• bana diyene bak asıl siz ne içiyonuz illa maagazayı gözüne sokuncamı jeton düşecek ayık gez biraz :D:D
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ms%C4%B1-b150m-pro-vdh-ddr4-vga-dv%C4%B1-hdm%C4%B1-glan-sata-express-anakart-1164750.html?gclid=CjwKEAiAjvrBBRDxm_nRusW3q1QSJAAzRI1tbu4XZhXeRp2V6vTozBw6kYCKMlDQdY-Ab5WFBG2mNxoCR_Lw_wcB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarom -- 30 Kasım 2016; 21:1:45 >

• tekrar ediyorum güzel kafa kardeş.

attığın link ile benim ürünüm aynı mı bi bak istersen. benim sattığım ürün b150m bazooka senin attığın link b150 pro. yani aynı anakartlar değil. benşm sattığım gaming model bileşenler biraz daha iyi daha dayanıklı. böyle uzun uzun yazdım ki idrak yollarında bi sıkıntı olduğunu düşündüm kusura bakma.

hadi diyelim ki benim model 319 tl. olsun daha 1 yılı bile dolmadan %50 iskonto ile mi satıcam ürünü. bu kadar ölücü olma. sana satılık ürün yok bende.

son olarak buda ürünün doğru linki:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-b150m-bazooka-intel-b150-soket-1151-ddr4-2133mhz-usb31-anakart.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI B450M Pro Vdh Anakart
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.