Şimdi Ara

SATILIK--- MSI GTX 1070 GAMING X 1400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    25.07.2016 yılında inventusdan alınmıştır. Kartın 2. sahibiyim 2017'nin mart ve mayıs ayların arasında kart yine bu forumdan satın alınmıştır.
    Ekran kartını kullanırken hiçbir problemle karşılaşmadım. Mining gibi şeyler yapılmamıştır.
    Sadece oyun ve günlük işler için kullanılmış olup 4-5 aydır da oyun oynanmamıştır.
    kırık ezilme vs yoktur.Elimden geldiği kadar temizliğine dikkat ettim ama gene toz vardır kartta
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Ekran kartının bildiğim kadarıyla belki bir kaç aylık garantisi olabilir ama ben garantisi yoktur diye satacağım.
    Alacak arkadaş inventusu arayarak garanti durumuna bakabilir. Sonra "bu kartın garantisi yokmuş, ben garantisi var diye almıştım" demenizi istemiyorum.

Satma sebebim paraya ihtiyacım olduğu için ve artık bilgisayarı kullanmadığım için satılığa çıkarıyorum.
    Kutusu faturası durmaktadır. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
    Sormak istediğiniz sorular varsa konuya yazabilir veya PM atabilirsiniz.

İSTEDİĞİM FİYAT =>forum disina satilmistir istanbul avrupa dan orta bir yerde buluşarak elden teslim edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtjklv -- 21 Mart 2019; 19:17:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming X Rx 570 4GB - 850 tl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.