Şimdi Ara

SATILIK MSI GTX 770 Twin Frozr 2gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK MSI GTX 770 Twin Frozr 2gb
    2014 ocak ayında sıfır olarak vatan bilgisayardan aldığım MSI GTX 770 TWIN FROZR Ekran kartımı gtx 1660ti almam sebebi ile satıyorum.
    Pinlerinde en ufak oynama, kırılma, yamulma yoktur.
    Overclock işlemi hiç uygulanmamıştır.
    Kargo alıcı ödemeli olarak her yere gönderebilirim. Ya da görev yaptığım Gaziantep Oğuzeli ilçesinde elden teslim edebilirim.
    İsteyene Wp üzerinden daha detaylı fotoğraf atabilirim.

SATILIK MSI GTX 770 Twin Frozr 2gbSATILIK MSI GTX 770 Twin Frozr 2gbSATILIK MSI GTX 770 Twin Frozr 2gbSATILIK MSI GTX 770 Twin Frozr 2gbSATILIK MSI GTX 770 Twin Frozr 2gb
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep, Oğuzeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1660Ti ı bedavaya getirmeye çalışıyorsunuz sanırım..
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    Kaç yazmam lazım hocam? Sahibindende böyle yazmışlar?

• Bugün amazon TR'de msi 1050ti 4gb 128 bit kart 1200 TL. açılmamış kutu i yeni teknoloji vs vs.. Kendin 770 2GB a 800 TL verir miydin , önce kendine bunu sorman lazım. Sonra fiyat ortaya çıkar zaten..
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    1050ti bunun kadar performans vermiyor. Ve ciddi olarak soruyorum kaç yazmalıyım?

• Arkadaş haklı 1050Ti bunun kadar performans vermez. Ben bizim bu milletteki 1050ti sevdasını anlamadım ikinci el de 850 950 arası leblebi gibi gidiyor ama fiyatını hiç haketmiyor. Fiyat konusunda 750 650 arası bence gayet ve gayet uygundur. Hayırlı satışlar.
  • Cbklqn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Elinizdeki kartın garantisi yok , 3 gün sonra bozulma ihtimali var mı ? Var.. 1050ti sıfır olarak 1200 TL diyorum. Ve 2 yıl garantili ( bazı modeller 3 olabiir ). Siz 700-800 yazıyorsunuz.. Sizdeki kartın 2 adet güç girişi istiyor olması cabası , bu durumda zaten performans olarak diyelim ki kafa kafaya diyeceksiniz ancak , 1050ti düşük tdp ile fiyat performans olarak öne geçmiş oluyor bu durumda.. Ayrıca 2GB / 4GB farkından her halükarda vram'den kaybediyor kartınız. Yakacağı elektrik de cabası. Bütün bunlar ışığında , 3 fps fazla veriyor diye 800 liraya garantisiz kart alır mısınız ? Birbirimizi kandırmayalım isterseniz.

( Neticede kart sizindir , istediğiniz fiyatı yazabilirsiniz. Bunları " ne kadar yazmalıyım " sorusuna ışık tutsun diye yazıyorum ) Hayırlı işler..
  • Türker geldi meblağı biçti.600 diyorsa 625 verin hocam .Keza 700 de israr ederseniz,türker sizi tutuklatıcaktır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.