Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK - Msi Ventus 2x Rtx 4060 8gb ve Intel arc a750 8gb Satın Al 14 Şubat 2024 00:02 1 1 SATILIK - Msi Ventus 2x Rtx 4060 8gb ve Intel arc a750 8gb Rtx 4060 msi ventus 2x,4 ay önce sıfır alınmış olup yalnızca 2 gün kullanıldı , sonrasında kutulandı.Sıfırdan farksızdır kutu fatura garanti fulldür.Fiyat 9100 TL'dir.intel arc a750 intel'in normalde garantisi vardı ancak bir tık sıcak çalışmasından dolayı kendim garanti etiketini söktüm.Arctic mx-6 macun ile macunladım.Sıcaklıklar ya da çalışmasında herhangi bir problem yoktur.Kutusu vs bununda fulldür.(Faturasıda var)Fiyat sanıyorum bu ürün için , 4750 TL uygun olacaktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Indirim - Sparkle arc a750 orc oc edition 8gb Dark Freezer x93 cpu fan + Rampage rm-c07 cpu fan 1 günlük - i3 14100f tray (itopya) Satildi , silinebilir.