Şimdi Ara

SATILIK => Oneplus 7 Pro 12/256 Ekran Yanık 4000 TL ! Full Kutu Şarj Kılıf !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış OnePlus Model #7 Pro
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi elimde Oneplus 7 pro mevcut. 12 ram 256 hafızalı.
    Ekran maalesef geçen sene amoled yanığı olmuştur. Şarj göstergesi ve parmak izi işe açılma yeri beyaz ekranda gözüküyor.
    1 yıldır böyle kullanıyorum hiç sorunu başka hiç bir problemi kusuru yoktur.
    Çalışmayan bir şeyi yoktur. iPhone geçtiğim için telefon satılıktır. Tek hat kayıtlıdır.
    Kutusu - Hızlı Şarj Aleti - Kablosu her şeyi durmaktadır . Kablo ve şarj aleti kusursuzdur . Orjinal Spigen siyah kılıfı bulunmaktadır .

Fiyat olarak = 4.000 TL düşünüyorum .

Piyasayı fiyatı bilmiyorum o yüzden teklifiniz varsa yapınız.
    Takas sadece = AirPods kulaklıklar ile olur.
    Fotoğraf video isteyenler için anlık çekip atarım whatsapp üzerinden.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikitare -- 16 Mart 2023; 14:32:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.