Şimdi Ara

Satılık Orta Seviye Oyuncu Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Orta Seviye Oyuncu Bilgisayarı
    Amd ryzen 3600 - teknobiyotik - 1/11/2019

Asus TUF B450 Pro Gaming - vatan bilgisayar - 1/16/2020

KINGSTON HYPERX 16GB (2x8) DDR4 3200MHZ RAM HX432C16PB3K2/16 - 10/04/2020

Asus STRIX-GTX1660TI-A6G GAMING 6GB 192Bit GDDR6 - eptt avm - 5/11/2019

Adata SU630 ASU630SS-480GQ-R - n11 - 1/11/2019

Adata XPG Pro ASX8200PNP-512GT-C - n11 - 2/12/2019

Fsp HD700 700W 80+Bronz Power Supply - ince hesap - 1/11/2019

COOLER MASTER MasterBox MB511 RGB - vatan bilgisayar - 5/12/2019

Belirtiğim ürünler komple toplu halde satılıktır . Parça parça satış ile uğraşmak istemiyorum . Aldığım yerler ve fatura tarihlerini yazdım yazdığım tarihten itibaren bütün parçaların 2 yıl garantisi devam etmektedir . Fiyat 6000 tl . Pazarlık yok takas yok . Kargo alıcıya ait. Ptt,yurt içi,ara,mng,sürat bu kargolardan herhangi biri ile gönderim sağlayabilirim .Seçeneklerde bir tane seçebildim .

Not : kule tipi soğutucu benim değildir arkadaşımın standart gelen kendi soğutucusu ile gönderilecektir .

Not 2 : EDİT : İlanı takip eden arkadaşlara duyurulur . Ramleri ayriyeten sattım ve yukarda belirtiğim gibi anakartın uyumlu listesinde yer alan KINGSTON HYPERX 16GB (2x8) DDR4 3200MHZ RAM HX432C16PB3K2/16 ram lerden aldım .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ekran kartsız satmayı dusunurmusun?
  • Ram konusunda açıklama getireyim. AM4 sokette XMP de açsanız işlemcinin desteklediği maximum bi frekans var. Eğer bunun üstünü seçerseniz mavi ekran hatası oluyor.Yani muhtemelen arıza yok işlemcinin max frekansından daha yüksek bi frekans seçtiğiniz için oluyotdur aynı dertten bende müzdarip oldum ve am4 sistemi direk sattım. Bayağı fazlaca yazılım geliştirmesi gereken platform

Hatırladıgım kadarıyla 3600 maximum olarak 2933 mü ne destekliyordu ram de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefrelius -- 26 Mart 2020; 21:49:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefrelius

Ram konusunda açıklama getireyim. AM4 sokette XMP de açsanız işlemcinin desteklediği maximum bi frekans var. Eğer bunun üstünü seçerseniz mavi ekran hatası oluyor.Yani muhtemelen arıza yok işlemcinin max frekansından daha yüksek bi frekans seçtiğiniz için oluyotdur aynı dertten bende müzdarip oldum ve am4 sistemi direk sattım. Bayağı fazlaca yazılım geliştirmesi gereken platform

Hatırladıgım kadarıyla 3600 maximum olarak 2933 mü ne destekliyordu ram de.
    Ultra bilgisayarcı değilim fakat şöyle örnek vereyim size . Bir sene kadar evvel 2600x - x470 chip setli anakart kullanıyordum . 3200 mhz en ufak sıkıntı çıkarmadan kullanmadım bilgisayarı . Dediğim çok anlamıyorum ya ram bozuk ya da ben çok anlamadığım için düz 3200 mhz yapıyorum ince ayarlarını auto ya bırakıyorum daha yüksek veya daha düşük gecikme frekansı falan giriyorsa kafasına göre ondan da yapıyor olabilir . Ama bir önceki nesilde 3200 mhz başka ram leri çok rahat bir şekilde bir sefer bile reset atmadan kullanabildim . Ram seçiyor galiba biraz amd .

• yusufgul52 kullanıcısına yanıt
    Board ve ram arasında uyum sorunu var. Sistem toplarken Cpu, Board ve Ram uyumluluğunu kontrol etmeni öneririm.

Senin ram liste de yok, kendin kontrol edebilirsin. Tabi diğer nesillerde var mı bilmiyorum. Onu board un sayfasından öğrenebilirsin.

Alttaki link Asus TUF B450 Pro Gaming e ait 3. nesil Amd için ram destek listesi
    https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/TUF_B450M-PLUS_GAMING/Memory_QVL_3rd_Gen_AMD_Ryzen_Processors.pdf

Alttaki linkte board un Ram ve Cpu desteği sayfası, sayfadan bellek/cihaz desteği kısımında kontrol edebilirsin.
    https://www.asus.com/tr/Motherboards/TUF-B450-PRO-GAMING/HelpDesk_QVL/

• Nefrelius kullanıcısına yanıt
    3000 Serisi 4000Mhz+ destekliyor. 2000 serisi 3000 destekliyor ama ben 2700X'de de 3200 XMP olarak kullanabiliyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.