Şimdi Ara

SATILIK ORTA/UST SEVIYE AMD SISTEM (FULL RAZER GAMING EKIPMAN HEDIYELI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba.

Yaklasik 7 ay once topladigim sistemimi fazlalik dolayisi ile satiyorum. Urunlerin bir cogu yurtdisindan alinmistir. Kisaca sistem;

Islemci: AMD 9370 FX (8 Cekirdek 5ghz OC)
    Anakart: Gigabyte 990FX UD5 (Rev.3.0)
    Ekran Karti: 2 Adet Asus R9 270x DirectCUII (2GB) CrossfireX
    Ram: Kingston HyperX 1600 Mhz 2000Mhz With OC
    Sogutucu: Corshair H75 Sivi sogutma. Performansi oldukca guzel her hangi bir sorun yasatmiyor.
    HDD: 240GB Corshair SSD.
    Kasa: Thermaltake 700W PSU

Kasa yaklasik 1 aydir kullanilmadigi icin tozludur. Temizlemeye pek vaktim olmadi :)

Fiyat olarak dusundugum 2000TL. Parca satisi fiyati oldurmeyecek derecede yapilabilir. Bursa ici elden teslim diger sehirlere ucret-kargo seklinde gonderim yapabilirim. Kendim de bilisim isi ile ugrastigim icin kasa ozenle toplanmistir.

Istenildigi takdirde SSD' de hali hazirda yuklu olan Guild Wars 2 account ve steam accountu da verebilirim.

Steam Accountta bulunan oyunlar;

Call of duty Black Ops 3
    Call of Duty Black Ops 2
    Splinter Cell Blacklist
    Counter Strike
    Counter Strike:GO

YANINDA EKSTRA OLARAK:

RAZER NAGA EPIC WIRELESS GAMING MOUSE
    RAZER TAIPAN 2015 GAMING MOUSE
    RAZER GOLIATHUS MOUSE PAD
    RAZER CHIMAERA STERIO KULAKLIK HEDIYEDIR...

Herkese iyi satislar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockz -- 18 Ocak 2016; 17:30:16 >

• Fiyat revize edilmistir.
  • Arkadaş ile 3 gün öncesinde salı günü anlaştık, ürünü perşembe kargolayacağını söyledi. Numarasını da verdi telefonda da görüştük. Fakat cumartesi oldu 3 gündür ne telefonlarıma çıkıyor ne mesajlarıma cevap veriyor ne de forum üzerinden attığım özel mesajlara dönüş yapıyor. İnsanları boşu boşuna bekleten zaman kaybedilmemesi ve güvenilmemesi gereken bir kişi.

Bir sorun olmuşsa da yazarsın cevabını dersin kusura bakma bir sıkıntı oldu satıştan vazgeçtim. Günlerce bir haber vermeyerek bekletmek ve ısrarla telefon ve mesajlarıma yazmamak ne demek ilk kez görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimi

Arkadaş ile 3 gün öncesinde salı günü anlaştık, ürünü perşembe kargolayacağını söyledi. Numarasını da verdi telefonda da görüştük. Fakat cumartesi oldu 3 gündür ne telefonlarıma çıkıyor ne mesajlarıma cevap veriyor ne de forum üzerinden attığım özel mesajlara dönüş yapıyor. İnsanları boşu boşuna bekleten zaman kaybedilmemesi ve güvenilmemesi gereken bir kişi.

Bir sorun olmuşsa da yazarsın cevabını dersin kusura bakma bir sıkıntı oldu satıştan vazgeçtim. Günlerce bir haber vermeyerek bekletmek ve ısrarla telefon ve mesajlarıma yazmamak ne demek ilk kez görüyorum.

Bende pm attım bursa içi elden almak için ama ses seda yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.