Şimdi Ara

SATILIK - ORTAK ALIM - PS3 - CALL OF DUTY GHOST YENİ HARİTA PAKETİ (ONSLAUGHT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS3 için de yeni çıkan CALL OF DUTY - GHOSTS yeni harika paketini bir arkadaşla ortak satın almak istiyorum.

Özet Bilgi Şu şekilde sunulmuştur:

Boyutu ve oynanış çeşitliliği bulunan dört adet benzersiz çoklu oyunculu harita ve cephanenize yeni eklenen iki amaçlı yepyeni bir Assault Rifle/Sniper Rifle olan ölümcül Maverick'i içeren, Call of Duty®: Ghosts'un indirilebilir ilk içeriği Call of Duty®: Ghosts Onslaught'a hoş geldiniz.

-------------------------------------------------------

Adam başı 17 TL vererek bu paketi biriyle ortak kullanabilirim. Paketi ben satın aldım.

Satın alan arkadaşa PSN kullanıcı adımı ve şifremi vereceğim ve kendisi de o hesaptan bu paketi download edebilecektir.

Daha önce defalarca bu şekilde harita kullanmışlığım vardır. Hiçbir sıkıntı olmamaktadır ve ortak kullanmak en mantıklısıdır.

İyi forumlar.

https://store.donanimhaber.com/a8/be/b8/a8beb8397cc1e5cd0d9f51c2837e07eb.jpg

SATILIK - ORTAK ALIM - PS3 - CALL OF DUTY GHOST YENİ HARİTA PAKETİ (ONSLAUGHT)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakozi -- 13 Mart 2014; 14:15:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.