Şimdi Ara

SATILIK_OYUNCU KASASI (Cooler Master_Bol Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Elimde kutusunda TERTEMİZ duran oyuncu kasamı satıyorum.Kasa soğutma konusunda müthiş bir kasadır heryerinde fan yeri var üzerinde 2tane 1i mavi ledli fan bulunmakta.Sıvı destekli oyuncu kasası.
    Paraya ihtiyacım olduğundan dolayı çok uygun fiyata vercem piyasa fiyatının yarısı kadar bir fiyata ankara içi elden teslim edilir.
    Ankara dışı önce ödeme sonra kargolama şeklinde teslimat yapılır.Kargo ücreti hesaplanmıştır kasa ağırlığı en boyuna göre şehire göre 5-15 tl arası değişebilir max.bu ücret bana ait olabilir.

CM-690 II VATAN BİLGİSAYAR FİYATI

http://www.vatanbilgisayar.com/rc-690-ii-advanced-midt-atx-siyah--beyaz-kasa.html

RESİMLER=

FİYAT=150 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue.bey -- 17 Ağustos 2014; 21:29:50 >

• blue.bey kullanıcısına yanıt
    Hocam üzerinde PSU takili görünüyor. Birlikte mi veriyorsunuz?
  • Ozgn13 kullanıcısına yanıt
    Uzerinde 800 watt psu vardi.tabiki onu vermiyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue.bey kullanıcısına yanıt
    Hahaha ok bende işinize yaramayan gereksiz birşey sandim. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgn13

Hahaha ok bende işinize yaramayan gereksiz birşey sandim. Teşekkür ederim.

Cok icinde kalkcaksa psu 200 e de onu vereyim sana :D

• Pm attım

• 1 adet pm daha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pmler cevaplandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue.bey

Elimde kutusunda TERTEMİZ duran oyuncu kasamı satıyorum.Kasa soğutma konusunda müthiş bir kasadır heryerinde fan yeri var üzerinde 2tane 1i mavi ledli fan bulunmakta.Sıvı destekli oyuncu kasası.
    Paraya ihtiyacım olduğundan dolayı çok uygun fiyata vercem piyasa fiyatının yarısı kadar bir fiyata ankara içi elden teslim edilir.
    Ankara dışı önce ödeme sonra kargolama şeklinde teslimat yapılır.Kargo ücreti hesaplanmıştır kasa ağırlığı en boyuna göre şehire göre 5-15 tl arası değişebilir max.bu ücret bana ait olabilir.

CM-690 II VATAN BİLGİSAYAR FİYATI

http://www.vatanbilgisayar.com/rc-690-ii-advanced-midt-atx-siyah--beyaz-kasa.html

RESİMLER=

FİYAT=150 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Tarafımdan SATIN ALINMIŞTIR

• Ürün Tarafımdan Sorunsuz bir şekilde satın alınmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mod.ankara

Ürün Tarafımdan Sorunsuz bir şekilde satın alınmıştır

İyide biz satıcı arkadaşla telefonda konuştuk ve anlaştık. Satıcı arkadaş 100 tl ye tamam dedi.
    Bende satın aldıgımı siteye yazıyorum dedim. Tamam dedi.
    Satıcı Benimle anlaştıkdan ve yarın hallederiz , teslim ederim dedikden sonra bu davranış tarzı çok çok yanlış.
  • Ürün satılmış ama arkadaşın vatan linki verdiği kasayla sattığı kasa aynı değil. Linkteki advanced modeli usb 3.0 vs mevcut arkadaşın sattığında yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mod.ankara

Ürün Tarafımdan Sorunsuz bir şekilde satın alınmıştır

Umarım sizede size sattım dedikden sonra sizin gibi başka birisi arayıp o arkadaşdan kasayı satın almışdır.
    O zaman yaptıgınız alışverişin nasıl bir alışveriş oldugunu, satılan bir ürünü almanın ne demek oldugunuda anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkandrgn

Ürün satılmış ama arkadaşın vatan linki verdiği kasayla sattığı kasa aynı değil. Linkteki advanced modeli usb 3.0 vs mevcut arkadaşın sattığında yok.

sattığım arkadaşa bunu izah ettim zaten önde 3.0 olmadığını vs belirttim güzel satış gerçekleşti teşekürler.
  • quote:

blue.bey (6 dk. önce)
    büyütmenize ne gerek var satıldı kasa sizin için kızılaya kadar getircektim daha kolay bir satış oldu yaptım bende kim olsa aynı şeyi yapar. sanki kapora aldım sanki senet imzaladık sözle senet mi olur

Arkadaşın bana attıgı pm de yazdıgı " SÖZLE SENETMİ OLUR" lafından sonra, bu sözden sonra inanın diyecek hiç bir şey bulamadım.
    Pişkinliğin bu kadarına pes doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoyuncu -- 20 Ağustos 2014; 0:05:24 >
  • mkoyuncu kullanıcısına yanıt
    Takmayın kafaya hocam

Herkesin huyu suyu bilinci aynı değil

blue.bey ticaret ahlakı denilen bir şey var birine satmak için söz verdiyseniz ona satmanız lazım satmayacaktınız niye ümitlendirip söz verdiniz lütfen empati kurar mısınız aynı şey sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~kasva~

Takmayın kafaya hocam

blue.bey ticaret ahlakı denilen bir şey var birine satmak için söz verdiyseniz ona satmanız lazım satmayacaktınız niye ümitlendirip söz verdiniz lütfen empati kurar mısınız aynı şey sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz acaba?

ben ümitlendirip söz vermedim hocam kendi kendine heycanlandı aceleye getirmeye çalıştı ucuza alacam diye alamayıncada şimdi çirkeflik yapıyor kaç yaşında adam bide olmadıysa olmadı buraya bukadar karalama yapman ne bana bir zarar verir ne sana bir fayda daha önemli şeylerle uğraş biraz hayatta.vaktini beni kötüleyerek harcama iyi ki size kısmet olmadı kasa.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~kasva~

Takmayın kafaya hocam

ben ümitlendirip söz vermedim hocam kendi kendine heycanlandı aceleye getirmeye çalıştı ucuza alacam diye alamayıncada şimdi çirkeflik yapıyor kaç yaşında adam bide olmadıysa olmadı buraya bukadar karalama yapman ne bana bir zarar verir ne sana bir fayda daha önemli şeylerle uğraş biraz hayatta.vaktini beni kötüleyerek harcama iyi ki size kısmet olmadı kasa.

Sende hiç utanma ve sıkılma yokmu? Eger zerre kadar utanmanız olsaydı "ben sizinle telefonda görüştüm ve anlaştım. Fakat kasayı başkasına sattım. Özür dilerim" deseydiniz mesele orada biterdi.
    Fakat siz söz vermenin önemini, söz vermenin anlamını ve ne demek oldugunu bilmiyen bir inssan oldugunuz için sizede başkada hiç bir şey demiyorum.
    Sizi Allah'a havale ediyorum. Çok şükür sizin gibi bir insanla alışveriş yapmak bana nasip olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.