Şimdi Ara

Satılık ZOTAC GTX 760 AMP!(fiyatı düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık ZOTAC GTX 760 AMP!(fiyatı düştü)
    -Bir hevesle 4-5 ay önce topladığım bilgisayarımın oyun oynamadığım için ekran kartını satıyorum.
    -zotac çok sessiz ve performanslı çalışan harika ekran kartı asus ve msı kullanmış birisi olarak en çok memnun kaldığım kart olduğunu söyleyebilirim.
    -ekran kartı amp! versyonu olup diğer 760'ların hepsinden daha hızlı çekirdek hızına sahip(gördüğüm kadarıyla)
    -ankara'dan birebir test edip kullanıp alışveriş tercihimdir.
    -başka şehirden almak isteyenler olursa masrafları ödemek kaydı ile ilan işlemleri ya da kargo yapabiliriz..
    -pazarlık için mesaj atmayınız kart daha 4-5 aylık 1.5 yıl garantisi var.Pazarlık yok
    -tertemiz kutusu açılmamış parçalarıyla mevcuttur.

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx760-amp!-edition-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-kart.html

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kartın 2gb mı yoksa 4gb mı olduğunu yazmamışsınız. eğer 2gb ise fiyat yüksek. 600 verip alacak olan 80-90 daha verir sıfırını alır. size tavsiyem satmak istiyorsanız indirim yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

kartın 2gb mı yoksa 4gb mı olduğunu yazmamışsınız. eğer 2gb ise fiyat yüksek. 600 verip alacak olan 80-90 daha verir sıfırını alır. size tavsiyem satmak istiyorsanız indirim yapın.

2 gb sıfırı 700 tl internet fiyatı o da . 4 aylık ekran kartını 100 tl daha ucuza almak mantıksız mı?
  • hocam bence de kullanılmış ekran kartının bu derece değer kaybetmesi mantıklı değil. sonuçta kasanın içinde duruyor sıfır ile ikinci el arasındaki fark anlaşılmaz bile. Ama biliyorsunuz alış-veriş işleri piyasa işi ve kartın piyasası da belli. gördüğüm kadarıyla 760'lar 450-500 lira civarına gidiyor. kartınızın yeni olması vs. fiyatı arttırır tabi ama aradaki fark fazla. tavsiyem forumdaki 760'ara bir göz atın ve fiyatınızı ona göre belirleyin. ben alıcı değilim kartınızın daha çabuk satılması için söylüyorum sadece. hayırlı satışlar.
  • Evet 2.el için fiyatın çok fazla.Fiyata indirim şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yanlış anlaşılmasın mobilden yadığım için kahkaha simgesine yanlışlıkla bastım.

• 550 liramı ? Şansınız cok az bu fiyattan 👍 Başlığın Hakk'ını verecek fiyat 350 tl Olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda kullanilmamis kapali kutu 550 tl revize sart !!!!
    Istersen link te yollarim.

• neglectful N kullanıcısına yanıt
    700 liralık kartı 350 tl ye satıcam hı? gidin gta 3 oynayın siz.
  • Bak forumdaş o kartın 2.el piyasa satışı zaten 400 civarı bende Başlığa istinaden dikkat çekecek fiyatını söyledim anladın mi ? Kaldıki ben gta 3 Dediğin oyunu tablette bile oynuyorum onun için kart almaya ihtiyacım yok.

• sarıyerde biri 450 tl 'ye EVGA sıperclock'u veremedi :)
    istersen hiç açma elinde faturan olsun kim takar DH'ta bunu...
    burda herkes lşçi :) fiyatta revize şart dostum.
    yinede hayırlı satışlar.
    herkes aklınca rahat eder....
  • zotac gtx770amp 600 tl forumda. revize
  • Kardeşim iyi bile veriyorsun bendede aynen 4 aylık var sıfırı vatanda 700 o da en ucuzu başka yerlerde 750-780 arasında 550 tl 4 aylık olmasına rağmen iyi fiyat şahsen ben 600 dan verirdim 100 tl daha fazla verip sıfır alacağına 550 tl ver ikinci el al kart da sağlam bir kart açmadığı oyun yok .
  • Kendim biliyorum. İkinci el ekran kartları nedense sıfır ekran kartlarından daha az performans veriyor. Sıfır ekran kartlarında da belli bir süre sonra performans düşüşü oluyor. O yüzden herkes pahalı der. Bende pahalı diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.