Şimdi Ara

:::SATILIK PAL XBOX ONE VE 16 TANE OYUN:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Xbox One konsolumu oynamak istediğim oyunları oynadığım ve ekstradan PS4'üm olduğu için satmaya karar verdim. Cihaz Almanya dan alınmadır yani yurt dışı cihazdır. Paket içeriğindeki Kinect ayrıca satılmıştır yani Kinectsiz pakettir.Kutusu ile gönderilecekdir. Bugüne kadar en ufak tek bir sorun , problem vs vs asla çıkarmamıştır. Gayet temiz ve stabil durumdadır. Zaten son aylarda doğru dürüst oynanmadı bile diyebilirim. Sadece cihazı çok sildiğim için üstteki XBOX yazan yazının X harfinin üst kısmı düşmüş ancak asla rahatsız edici değil hatta dikkatli bakmazsanız farkedilmiyor bile. Resimlerde de gözükmekte zaten. Ankara içi elden teslim , Ankara dışı önce havale sonra kargo şeklinde gönderilecektir.

1 Adet 500GB PAL XBOX ONE konsol
    1-Adet Joystick(Kutu İçeriği)
    1-Adet HDMI kablo(Kutu İçeriği)
    1-Adet Headset kulaklık(Kutu içeriği)
    1-Adet adaptör ve güç kablosu(Kutu İçeriği)

Gelelim oyunlara. Dört tanesi kutulu olmak üzere toplam 16 Adet orjinal oyun bulunmakta. İşte Liste;

1-Shadow of Mordor(Kutulu)
    2-Dead Rising 3(Kutulu)
    3-Forza Motorsport 5 (Kutulu)
    4-Ryse Son of Rome(Kutulu)
    5-Forza Horizon 2
    6-Dying Light
    7-Resident Evil Revalations 2
    8-Assassin's Creed Unity
    9-Assassin's Creed IV Black Flag
    10-Sunset Overdrive
    11-Metro 2033 Redux
    12-Metro Last Light Redux
    13-Killer Instinct (Sezon 1 karakterlerinin tamamı alındı)
    14-Ori and the Blind Forest
    15-FIFA 14
    16-Just Dance 2014

Hepsi için istediğim fiyat : 1.450 TL dir. Azda olsa pazarlık vardır. Takas yok o yüzden takas teklifi yapmayın. Herkese iyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     :::SATILIK PAL XBOX ONE VE 16 TANE OYUN::: :::SATILIK PAL XBOX ONE VE 16 TANE OYUN::: :::SATILIK PAL XBOX ONE VE 16 TANE OYUN::: :::SATILIK PAL XBOX ONE VE 16 TANE OYUN::: :::SATILIK PAL XBOX ONE VE 16 TANE OYUN:::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 25 Nisan 2015; 23:27:26 >

• XBX ONE satın almayı düşünen bir kullanıcı olsam bu seti asla kaçırmazdım... Fiyat ve oyun sayısı ile bence şahane. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_snake

XBX ONE satın almayı düşünen bir kullanıcı olsam bu seti asla kaçırmazdım... Fiyat ve oyun sayısı ile bence şahane. Hayırlı satışlar.

Teşekkür ederim arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum ben de.. Para biriktiriyorum ben de one veya ps4 alıcam, şuan 950tl var, işte elimdekihttp://forum.donanimhaber.com/m_105184645/tm.htm ürünü de satarsam alıcam rahatça :)

dostum hayırlı satışlar sana, pek durmaz bu bence gider hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. R. R. Tolkien

Kesinlikle katılıyorum ben de.. Para biriktiriyorum ben de one veya ps4 alıcam, şuan 950tl var, işte elimdekihttp://forum.donanimhaber.com/m_105184645/tm.htm ürünü de satarsam alıcam rahatça :)

dostum hayırlı satışlar sana, pek durmaz bu bence gider hemen

Teşekkür ederim

• Cihaz Atl@s nickli arkadaşımıza satılmıştır. Kendisine hayırlı olsun.
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    teşekkürler Doğan kardeşim, sende paranın hayrını gör :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.