Şimdi Ara

Satılık Pasaport hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 5-7 adet pasaport hakkı satılıktır.

Vergiler Dahil 300TL.

Memleketimde bulunan sınır kapısı yüzünden akrabalarım benzin almak için sürekli giriş yapıyolarlar.(Gürcistan-Çıldır Sınır Kapısı)
    Kendi babam için kayıt yaptırınca etraftan bazıları haklarını satmak istedi.Bu yüzden ilan güncellenebilir.

Iletişim için +90 545 554 3675 arayıp merak ettığınız herseyi sorabılırsınız.

E-devlet gayet guzel çalışıyor.Bekleme oyalama herhangi bir olay olmaz.1 gun içinde tüm işlemleriniz yapılacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• RecycleBin kullanıcısına yanıt
    arkadaşla sıkıntılı bi alışverişimiz oldu. beni yaklaşık olarak bir hafta önce aradı ve telefonunu kayıt yaptırmak istediğini söyledi ve bana ücreti gönderdi. daha sonra ben kayıt için vergi yatırdım. yalnız imei numarasını hatalı girdiğim için vergi yandı. bunun üzerine tekrar vergiyi cebimden karşılayarak kaydını yapacağımı söylemememe rağmen istemedi ve parayı iade etmemi istedi.. parasını iade ettikten sonra kaydını yaptırmış anlaşılan. daha sonra benim yanlış yatırdığım vergi dekontunun sahte olduğunu idda ederek benim konumu kirletti. arkadaşıun sıkıntısını tam olarak anlamış değilim.. hem imei kaydı için benle görüşüp anlaşıyor. sonra vazgeçiyor. daha sonra da buraya gelip satılık pasaport hakkı diye konu açıyor. madem elinde kayıt var benden neden kayuıt satın alıyorsun ? hadi satın alıyorsun neden vazgeçiyorsun. hadi vazgeçtin. neden konuma gelip pisliğini bulaştırıyorsun.. arkadaşın nasıl bi dalgada olduğunu anlamış değilim. benim sadece kayıt hakkı satışından forumda 80 adet referansım var. ki sadece forumdan sattığım bu. her gün toptancılara onlarca kayıt veriyorum.. Kısacası arkadaşın derdi nedir anlamak mümkün değil. alışveriş yaparken dikkat ediniz.. herkese saygılar..

• ayrıca e devletin altyapı güncellemesi olduğu için saat 6 ya kadar imei kaydı yapılamıyor şu an. onu bile bilmeden gelip burda konu açmış gayet güzel çalışıyor falan..
  • Arkadasım anlamamak için ısrar ediyorsun. Benim bireysel olarak seninle bir dedim yok.Iade ettiğini söyledim.

Bana attığın dekont üzerinde oynamıssın.Yazı boyutu ve kalınlığı farklı. 2 side garanti bankasının dekontu.
    Bunu açıkla önce ?

Okumuyosun özet geciyorum sana kayıt yaptıralım dedık. yaptıramadım. sonra konuda bahsettıgım sekılde babam için yaptık.Etrafındakıler satmak istedi.Bu kadar basit anlamayacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecycleBin

Arkadasım anlamamak için ısrar ediyorsun. Benim bireysel olarak seninle bir dedim yok.Iade ettiğini söyledim.

Bana attığın dekont üzerinde oynamıssın.Yazı boyutu ve kalınlığı farklı. 2 side garanti bankasının dekontu.
    Bunu açıkla önce ?

Okumuyosun özet geciyorum sana kayıt yaptıralım dedık. yaptıramadım. sonra konuda bahsettıgım sekılde babam için yaptık.Etrafındakıler satmak istedi.Bu kadar basit anlamayacak birşey yok.

ruhsal bunalım faslan mı yaşıyorsun. nasıl farklı dekont. senin oynamadığını nerden bileyim. adamların bana gönderdiği dekontu ben de sana gönderdim. herneyse. ben şikayetimi yaptım admin kararını verir..
  • Dün alışveriş yaptık arkadaşlar ile sorun yaşamadım ben sorunsuz şekilde işlemi tamamladı ve telefon kayıtlı durumda şu anda, tüm dekontlarıda an ve an paylaştı.

teşekkür ederim kendisine
  • Arkadaşlar;

@RecycleBin ile alışveriş 5 dakika surdu; kafanız rahat olsun!

Tavsiyemdir; boşuna demiyorum eski üyeler bir başka!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL SATILIK PASAPORT HAKKI BURSA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş çok ilgili, işlem 5dk sürdü gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Dekontlarınıda iletti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.