Kolay gelsin arkadaşlar. Characterimi satmaya karar verdim işimden dolayı fazla ilgilenemiyorum. Character Perento serverinde Asmo. 50 Ap set. +10 +5 karışık. Stormwing seti vardı kırmıştım şimdi tekrar başladım Ellik mevcut. 55 Master Carved la, 55 ap silahı combineli +5, God stone 3760 Fire Damage. Lannok +10 staff Ap silah Combineli, God stone Silience %5. Set ve Silah'ta komple Attack +5 basılıdır. 55 Eternal Neck 55 Eternal Yüzük 55 ap Belt 55 ap Yüzük Beshmunder kalkan Enmity boost -3.1% 2 Adet Ragnarok Küpe 2 Adet Ragnarok Yüzük 70k Crucible insignia 2567 Courage insignia İsterseniz Colesium seti şuanda alabiliyorsunuz ama bana kalırsa 3.0 ı bekleyin derim şuanki seti zaten çok rahat yetiyor. 43 Plat medal Görevleri Belki 2-3 kere anca yapmısımdır başka hiç dokunmadım. 1m Ap hazırda var. 2 Agaçtaki tüm stigmaları mevcut. Yerden toplama 499 Havadan Toplama 499 Alchemy 449 Handicrafting 506 Noble Elegant Corundum Glasses kafalıgın tüm recibeleri mevcut. 9 Adet Pet var. Bunların 2 tanesinde Birisi 24 digeri 6 Slot'luk çanta mevcut. Bankada da Bir sürü ıvır zıvır var. ilgilenenler ister özel mesaj göndersin isterse 0505 454 37 66 numaradan da ulaşabilirler. Saygılar Not: Takas Düşünmüyorum Sadece Satılık Saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme