Şimdi Ara

satılık philips 32pfl3018h ankara içi 455 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • satıldı. konu kaldırılabilir.. saygılar..

salona 47 inç tv aldığımdan bu tv boşa çıkmıştır.. tam 2 sene önce carrefour cepa'dan almıştım.. kendi ayağının yanında duvara askı aparatı da dahildir.. kumandası vs. temiz kullanılmıştır.. saygılar..

biraz detay..
    2 yılı dolmasına 1 ay kala ses var görüntü yok..alla alla... forumlara baktım.. tam 2 yıl dolarken birçok philips kullanıcısının başına gelmiş.. duvarda asılı tertemiz televizyon... yurt dışında 1 dolarlık bir sensör.. neyse 15 gün önce yetkili servise verdim.. bu arada lig tv maçlarını kaçıracağımdan bu bahaneyle gittim büyük ekran led tv aldım... yetkili servis de garanti kapsamından bu parçayı değiştirmiş (arka led aydınlatma devresi)...bu tv fazlaya çıktı...

iyi yönü şu.. belki tv'yi alan kişinin 1 ay sonra başına gelebilecek bir şey, garanti kapsamındayken orjinal parça ile değişmiş oldu... balatası yeni değiştirilmiş bir araç almak gibi yani..

satılık philips 32pfl3018h ankara içi 455 tl satılık philips 32pfl3018h ankara içi 455 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 11 Eylül 2015; 15:47:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.