Bildirim
satılık pioneer
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
slm arkadasım senın bu anfı 1200 vat lık bı amerıkan cam kabınlı bası kaldırmı acaba cam kabınde 2 tane 600 luk var bıde ıcınde fan varmı bu modelın benım baslar bendekı anfıyı cok ısıtıyorda
bıde son fıyatı bı yaz bakalım :D -
selam
merhaba walla arkadaşım bende öyle pek özellik filan bilmiyorum onu tesisatçılara sormak lazım ama tek bas ise yanında hopörler yoksa rahat kaldırır ona eminim ama dediğim gibi onu tesisatçılara sormak lazım ama bu anfi bass anfisi olarak geçiyor
fiyatı ise 220den en son 200 e bırakabilirim ben tesisatımı anormel şekilde büyülttüğüm için 6 kanallı bi anfi alacam o anca beni kurtarıyomuş öle de3mişlerdi ama seni herhalde kurtarır bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X