Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Playstation VR2 Satın Al 3 Ocak 2024 18:33 1 1 Satılık Playstation VR2 Temiz cihazdır. Garatisi var mı bilmiyorum bende 2. El aldım hiçbir sıkıntısı yok. Çocuğum için almıştım ama fazla kaptırdığı için satıyorum.Bandırma yada Erdekte elden teslim olur. Kutusu vardır. İstediğiniz kargo firması ile yollarım. Resimleri yüklerken hata verdi yarın tekrar yüklemeyi deneyeceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir, Erdek Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Playstation VR2 Ps4 500 GB Satılık takaslık ps4 v2 kamera (SATILDI) Ps4 için kamera arıyorum
Güncel < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Playstation VR2 Ps4 500 GB Satılık takaslık ps4 v2 kamera (SATILDI) Ps4 için kamera arıyorum