Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] PS3 GRAN TURISMO 6 ANNIVERSARY EDITION PS3 Satın Al 21 Mayıs 2018 17:56 1 1 [SATILIK] PS3 GRAN TURISMO 6 ANNIVERSARY EDITION PS3 Merhaba. PS3 için Gran Turismo 6 Anniversary Edition satıyorum. İçinden çıkan Beyod Apex kitapçığı falan her şey durmaktadır. Çizik falan yoktur. Hatasızdır. Oyun ingilizcedir. Ben bitirdim. Türkçesini aldım. Bir de türkçesini bitireceğim. Bu yüzden bu versiyonu satıyorum. Anniversary Edition a özel hediye araçları, kıyafetleri içeren kodu kullandım. Hediye araçlarla oyun zaten çok kolaylaşıyor. Biraz da o yüzden türkçesini aldım tekrar sıfırdan bitireceğim. İyi Günler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 39 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Huawei P10 Lite Siyah ASUS P9Z77V-PRO + intel i7 3770K + Kingston HyperX 16gb(2x8gb) 1600MHZ DDR3 [SATILIK] PS3 GRAN TURISMO 6 ANNIVERSARY EDITION PS3 SATILIK PS3 160GB TEK KOL 1 OYUN HEDİYE PAL ORİJİNAL OYUN OYNATIR