Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK PS3 160GB TEK KOL 1 OYUN HEDİYE PAL ORİJİNAL OYUN OYNATIR Satın Al 7 Mayıs 2018 17:02 1 1 SATILIK PS3 160GB TEK KOL 1 OYUN HEDİYE PAL ORİJİNAL OYUN OYNATIR Merhaba arkadaşlar. Cihaz 6-7 senedir bende. İlk sahibi çocuğuna hediye olarak almış. Oyun fiyatlarını görünce hemen sattı. 1-2 hafta anca kullanmışlar. Ben de sadece piyasadaki sağlam oyunları single player olarak oynadım. O yüzden makina ve gamepad hiç yıpranmadı. Diğer ilanlarımda gördüğünüz oyunları oynadım sadece. Oturup saatlerce 2 kişi PES-FIFA falan oynanmadı yani. Cihaz sadece orijinal oyun oynatıyor. God of War Ascension veya Metal Gear Solid 4 hediye edebilirim. Resim çekmeye üşendim. Ciddi alıcıya gönderebilirim. HDMI+internet+gamepad şarj kablolarını da göndereceğim. Alan arkadaş direkt bağlayıp çalıştıracak. İyi günler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Huawei P10 Lite Siyah ASUS P9Z77V-PRO + intel i7 3770K + Kingston HyperX 16gb(2x8gb) 1600MHZ DDR3 [SATILIK] PS3 GRAN TURISMO 6 ANNIVERSARY EDITION PS3 SATILIK PS3 160GB TEK KOL 1 OYUN HEDİYE PAL ORİJİNAL OYUN OYNATIR